Just Eat Awards 2021

Vinnerne annonseres snart

Takk for at du stemte!

Se de nominerte

Vinnerne annonseres snart

Finn din lokale nominerte

beste vegetarianer restaurant

Den beste vegetarrestauranten gjør en smakfull vri på en mer bærekraftig livsstil, og bringer likesinnede kunder sammen.

beste kebab restaurant

De beste kebabrestaurantene gjør alt; de sørger for en perfekt lunsj, bringer familier sammen, og lager en lynkjapp middag når du har det travelt. Men en ting er alltid det samme – smaken er viktigst.

beste asian restaurant

Uansett om det er nudler eller dim sum, så bruker de beste asiatiske restaurantene den perfekte blandingen av krydder som får gjestene til å komme igjen og igjen.

beste indiske restaurant

Uansett hvor du er, så vil den beste indiske restauranten bringe ekte indisk smak helt til døren din.

beste sushi restaurant

Den beste sushirestauranten henter fersk, velsmakende sjømat og ruller den til nytelse.

beste burger restaurant

Det finnes ikke en mer klassisk duo enn burgere og pommes frites. Det er mange faktorer som skaper en topp burger; noen ganger er de sprø noen ganger er de saftige. Men hvem serverer den aller beste?

beste pakistanke restaurant

Uansett hvor du er, så vil den beste pakistanske restauranten bringe ekte pakistansk smak helt til døren din.

Vinn ett år med gratis takeaway fra Just Eat!

Vil du ha deilig mat levert rett til døra, helt gratis? Tiden er inne for å stemme på dine restaurant favoritter i Just Eat Awards 2021, og få sjansen til å vinne et helt år med gratis mat fra Just Eat!

beste pizza restaurant

Du kan ikke gjøre alle lykkelige, men du kan spandere en pizza – og det er nesten det samme. Pizza blir av mange sett på som kosemat, så å være den beste pizzarestauranten handler ikke bare om å sjonglere med deigen, men også om å løfte stemningen.

beste Bærekraftige restaurant

Den beste restauranten i denne kategorien setter miljøet først ved å bruke nyskapende metoder eller hente råvarer lokalt – alltid med tanke på miljøet.

største veksten

En kommende stjerne feires for sin enorme vekst hos Just Eat i år, med det høyeste antallet bestillinger fra sultne kunder.

norges beste restaurant

Når kunder over hele landet er enige om at én restaurant virkelig har alt, da er det svære greier. Denne kategorien er ikke enkel å komme inn i, og det er det som gjør den ekstra spesiell.

beste restaurant i oslo

Restauranter er ofte hjertet av byen. Uansett om de vekker oss med en frokostlukt eller avslutter dagen vår med en deilig middag, så får de oss til å se fram til hvert eneste måltid.

beste restaurant i bergen

Restauranter er ofte hjertet av byen. Uansett om de vekker oss med en frokostlukt eller avslutter dagen vår med en deilig middag, så får de oss til å se fram til hvert eneste måltid.

beste restaurant i trondheim

Restauranter er ofte hjertet av byen. Uansett om de vekker oss med en frokostlukt eller avslutter dagen vår med en deilig middag, så får de oss til å se fram til hvert eneste måltid.

FAQ

Generelt
Nominerte og kategorier
Avstemning
Vinnere og premier
Hva er Just Eat Awards?

Just Eat Awards er en prisutdeling som anerkjenner og belønner fremtagende restauranter på Just Eat plattformen. Vi belønner en rekke forskjellige restauranter ved å dele dem inn i relevante kategorier og lar forbrukere stemme frem sine favoritter.

Hvordan kan jeg ta del i Just Eat Awards?

Restauranter kan være en del av Just Eat Awards ved å registrere seg før 18. oktober 2021. Når de nominerte er valgt, kan restauranter gi kundene beskjed om at de er valgt ut, og så begynner moroa. Kundene får muligheten til å stemme på sine favorittrestauranter frem til midnatt 31. desember.

Når finner Just Eat Awards sted?

De nominerte vil bli annonsert i november. Stemmefasen er åpen fra 6. desember til 31. desember, og vinnerne blir kåret i {x month}.

Hvilke kategorier er med i prisutdelingen?

Som én av de mest varierte nettbaserte matplattformene der ute, er det bare passende at vi feirer de forskjellige smakene som brakte oss hit. I år hedrer vi alt fra burgere til sushi. Det handler ikke bare om hva som er på tallerkenen – noen restauranter hadde unike måter å komme i kontakt med kundene sine på, og disse vil også få sin tid i søkelyset. Ta deg tid til å utforske alle de flotte kategoriene som gjør Just Eat Awards flott!

Hvordan velges de nominerte?

De nominerte vil bli håndplukket og bestemt etter skjønn fra Just Eat-teamet, basert på restaurantens kundevurderinger og hvor relevante de er for priskategorien. Restaurantpartneren må være tilstede på nettsiden til Just Eat for å bli vurdert for nominasjon.

Hvordan kan jeg fortelle kundene mine at jeg har blitt nominert?

Nominerte restauranter vil få eksklusive flyers som de kan bruke til å øke stemmene fra kundene sine. Disse restaurantene vil også få sosiale medieressurser for å la kunder på tvers av sosiale medier vite at de er nominert. Viktigst av alt, restauranter kan fortsette å drive sine mesterverk gjennom deilig mat og utmerket service.

Hvordan stemmer jeg?

Bare velg favorittrestaurantene dine i hver kategori, klikk stem, skriv inn dine personlige opplysninger og send inn!

Hvor mange ganger kan jeg stemme?

Du kan stemme én gang per kategori, så ta deg god tid til å bestemme hvem som få stemmen din!

Frem til når kan jeg stemme?

Avstemningen er åpen frem til 31. desember 2021.

Hvordan vil vinnerne av Just Eat Awards bli kåret?

Vinnerne av Just Eat Awards bestemmes basert på et offentlig stemmesystem. Vinneren er kandidaten som får flest stemmer

Når blir vinnerne av Just Eat Awards kunngjort?

Vinnerne av Just Eat Awards kunngjøres i januar 2022.

Hvilke premier får vinnerne?

- Vi vil vise at du er vinneren på restaurantsiden din på Just Eat-plattformen i ett år

- Fullt betalte kuponger for å gi bort til kunder for å anerkjenne deres støtte

- En fysisk pris for å vise at du er én av de beste restaurantene å bestille fra

- Merchandise som med stolthet kan vises til kundene dine

- En uke med gratis TopRank som sikrer den beste synligheten for restauranten på plattformen

Hvordan vinner jeg ett års gratis takeaway fra Just Eat?

Velg favorittrestauranten din, klikk på stem, angi detaljene dine og følg med når vi kårer vinneren.

Hva betyr egentlig "ett års gratis takeaway"?

Ett år med gratis takeaway på Just Eat, består av en ukentlig kupong på 1000kr, distribuert hver uke i ett år (52 uker).