Hvor vil du bestille Asiatisk fra?

Finn restauranter i nærheten av deg

Vis
Mente du?

Slik fungerer det

Så enkelt!

1. Angi plasseringen din

Angi gateadressen din, eller la oss finne plasseringen din.

2. Velg din restaurant og mat

Hva har du lyst på? Bla gjennom utallige menyer og anmeldelser.

3. Betal og få maten levert

Betal kontant eller online med Kredittkort. God appetitt!

Forskjellige betalingsmetoder

Bestill asiatisk mat på døren over hele Norge | Just Eat

Når vi nordmenn ønsker å bestille noe eksotisk å spise til lunsj eller middag, er det ofte asiatisk mat vi har i tankene. Det er ikke så rart, med tanke på at Asia som regel tilbyr helt andre smakssammensetninger og ingredienser enn det vi vanligvis bruker her i Europa. Hvert land i Asia har sin egen, unike vri på alt fra nudler og supper til kjøttretter, fiskeretter og vegetarmat. Fra India til Vietnam til Japan og alle imellom, byr de på særegne smaker og tilnærminger som hver og en er verdt å oppleve. Å smake seg gjennom hele Asia skal godt gjøres på kort tid, så det er alltid noe nytt å prøve i jakten på nye favoritter.

Siden asiatisk mat er å finne over hele landet, er det også lett å bestille det hjem på døren i alle de større byene. Bestill asiatisk mat til levering i Oslo, Bergen, Trondheim, Drammen, Kristiansand eller Stavanger. Unn deg noen nydelige vårruller, en armoatisk bolle med vietnamesisk Pho, eller en smaksrik og syrlig Tom Kha Gai suppe. Leveringstiden er rask, og å bestille mat via just-eat.no er veldig enkelt.

Du kan leve lenge på asiatisk mat med alle sine slag og unike smaker. Hva venter du på? Bestill ditt neste asiatiske måltid i dag fra en av våre restaurantpartnere, og opplev nye smaker.

Asiatisk mat er mat med variasjon

Asiatisk mat er så mangt, og det er selvfølgelig flere land enn de ovennevnte som du kan velge mellom, for eksempel Thailand. Thailandsk mat er en spesifik type asiatisk mat som øker i popularitet her i Norge, takket være en økende andel restauranter drevet av innvandrere fra Thailand. Det thailandske kjøkkenet har en god variasjon av både milde og spicy matretter, og kan sies å spesialisere seg særlig på supper. En ekte thaisuppe er proppfull av smak som du vil kjenne i munnen lenge etter at måltidet er fortært.

Sushi fra Japan er allerede en velkjent og meget populær type mat fra Asia som har tatt Norge med storm de siste tjue årene. Sannsynligvis er noe av årsaken til sushiens popularitet i Norge at vi har tilgang på fisk i verdensklasse, og sushi er en type mat som krever råvarer av beste kvalitet. Norsk laks nytes hver dag i de utallige sushirestaurantene i Japan, og når vi nordmenn har stolthet i vår fiskerinæring, er det naturlig at vi ønsker oss en smak selv også.

Det indiske kjøkken er det mange som tenker på som noe som står for seg selv. Indisk mat er jo naturligvis litt annerledes fra det vi tenker på når noen sier "asiatisk mat". Men India befinner seg i Asia, og maten deres inngår dermed i kategorien. Indisk mat er først og fremst kjent for å være veldig sterk. Men det finnes nok av indiske retter som er av det mildere slaget, som for eksempel Butter Chicken, eller Tandoorikylling. Uansett om du liker det mildt eller sterkt, finnes det flere gode restauranter hvor du kan bestille indisk mat og få den levert på døren.