Hvor vil du bestille Kebab fra?

Finn restauranter i nærheten av deg

Vis
Mente du?

Slik fungerer det

Så enkelt!

1. Angi plasseringen din

Angi gateadressen din, eller la oss finne plasseringen din.

2. Velg din restaurant og mat

Hva har du lyst på? Bla gjennom utallige menyer og anmeldelser.

3. Betal og få maten levert

Betal kontant eller online med Kredittkort. God appetitt!

Forskjellige betalingsmetoder

Bestill kebab rett hjem hvor som helst i Norge | Just Eat

Kebab er noe alle i Norge har kjennskap til. Tidligere var ikke denne retten særlig kjent, men da den først kom til Oslo for noen tiår tilbake, økte den raskt i popularitet over hele landet. Nå er det for eksempel mulig å bestille kebab i byer som Stavanger, Bergen, Skien og de aller fleste andre steder i Norge. Kebab er kanskje ikke like populært som pizza og taco, men stadig får flere og flere øynene opp for denne retten, både i den yngre og den eldre delen av befolkningen. Det kan være vanskelig å lage kebab selv hjemme, og derfor er det lurest å bestille den fra noen som har peiling.

Hos oss finner du mange ulike restauranter som kan by på et spennende og variert utvalg av kebab. En kebab er ikke bare en kebab. De som har vært på byen sene nattetimer vet hvor stort utvalg vi snakker om. Hver restaurant har sin egen vri på denne relativt eksotiske matretten, og det finnes ingen grenser på hva som kan brukes som tilbehør.

Kebab er ikke lenger noe man kun spiser som nattmat på vei hjem fra byen. Nå kan hvem som helst bestille kebab til alle døgnets tider og få den levert på døra. Travle familier som ikke har tid til å lage middag selv i en hektisk hverdag, kan særlig dra nytte av dette. Selv om det kanskje er vanligst å bestille pizza, hamburgere og kinesisk mat, kan også en deilig kebab fungere som et velsmakende og mettende middagsmåltid.

Hva slags kebab er mulig å bestille?

Det var innvandrere fra Midtøsten som introduserte kebaben for Europa. Retten ble så populær at mange gatekjøkken, som kun solgte kebab, poppet opp overalt. I dag har disse gatekjøkkenene fått utvidet sine menyer, og tilbyr også annen typisk gatekjøkkenmat. Kebab ble først kjent i Oslo siden 50-tallet da tyrkiske innvandrere begynte å selge den klassiske «shish kebaben» med oksekjøtt grillet på spidd.

I dag er det, hvert fall her til lands, mest vanlig å lage kebab basert på utbenet lamme- eller oksekjøtt servert med rømmedressing, salat og andre grønnsaker, deriblant rødløk, tomat, kinakål og mais. Ost har også blitt vanlig å putte på toppen. Dessuten får man muligheten til å velge om man vil ha alle ingrediensene i et pitabrød, eller i en slags lefse. Det sistnevnte alternativet blir da gjerne kalt for «rullekebab».

For de som er vegetarianere eller veganere, er det også mulig å bestille kebab som enten er helt uten kjøtt, eller som inneholder et kjøtterstattende produkt. Mange kebabrestauranter følger med i tiden og gjør det de kan for å være tilbøyelige for etterspørsler og krav fra sine kunder.

Mulighetene er mange for de som ønsker seg et herlig kebabmåltid. Så bestill kebab Bergen, Tromsø eller hvor du måtte befinne deg, og få den levert varm og fersk rett på døra.