Bestill kebab Oslo
Vis
Mente du?

Bestill kebab take away i Oslo hjem til dig | Just Eat

Det er veldig lite som smaker bedre etter en kveld på byen i Oslo enn en varm og god kebab levert rett hjem på døra. Du kan imidlertid også hente den selv, om du har lyst til det. Pitabrødet er fylt opp med salat, krydret kjøtt og rød eller hvit saus etter ditt valg. Du trenger ikke engang finne fram noe bestikk. Det smaker like godt med plastgaffelen som følger med.

Selv om det kanskje er vanlig at man tar med seg en kebab hjem fra en kveld på byen i Osloområdet, trenger ikke det bety at dette er de eneste gangene det smaker godt med en kebab. En god kebab kan være en deilig middag en dag du ikke orker å stå på kjøkkenet og lage maten selv. Det kan også være en grei og rask lunsj for de som ønsker seg noe varmt og godt på farten. Med hjelp av vår side kan du nå enkelt bestille hjem din, familiens eller vennenes favorittkebab. Om du ikke ønsker å dra ut å hente den selv, leverer vi den rett på døra hjemme hos deg, til kontoret eller hvor enn du er når du blir litt sulten.

Hvor lenge har man kunne funnet kebab i Norge?

Kebaben kom fra Midtøsten og over til Norge for mer enn 20 år siden, og har siden den gang blitt et veldig populært innslag i bybildet i Oslo. Kebaben serveres på litt ulike måter, og tilbudet varierer derfor fra restaurant til restaurant langs Oslos gater, men det er en ting som ikke forandrer seg: en kebab inneholder salat, kjøtt, brød og en form for saus så det ikke blir for tørt. Prøv deg fram til du finner din favoritt ved å se hvilken kombinasjon som passer best for deg. Du kan velge mellom kebab av lam eller kylling, eller en blanding av begge. Her er det helt opp til deg.