Bestill meksikansk mat Oslo
Vis
Mente du?

Mexikansk take away og levering i Oslo | Just Eat

Orker du ikke lage mat selv i dag? Det forstår vi godt, det gjør ikke alltid vi heller. Og det er helt lov, for noen ganger fortjener man å bruke tiden sin på det man aller helst har lyst til. Enten du er i gang med å forberede den store festen med gjester, eller gleder deg til å slappe av med en kveld på sofaen så er vi i Just Eat klare til å gi deg de beste matopplevelsene. Så hva med å bestille noe meksikansk i Oslo i dag?

Meksikansk i Oslo er alles favoritt

Alle elsker meksikansk mat. Ikke bare du. Betrakt deg som medlem av en stor menighet som dyrker maislefse, guacamole og mer enn noe annet, sterk salsa som det ypperste i moderne mattradisjon. Den er moderne, men har dype røtter. Tortilla-lefsene, basert på hvete eller mais, og chilifruktene var bestandeler i indianernes kjøkken på det tidspunktet europeerne oppdaget det amerikanske kontinentet.

En avlegger av det meksikanske kjøkken kalles tex-mex. Noen sier at det ikke kan være original meksikansk mat. De tar feil. Dens base ble utviklet mens Texas fremdeles var en del av Mexico, altså fram til 1836. Noen retter har imidlertid kommet til etter dette, som tacoskjellene og nachos. Nachos ble, etter hva historien forteller, skapt av kokken Ignacio (kallenavn Nacho) i 1946. På samme måten som så mange andre klassiske matretter ble den til ved at han skrapte sammen noen rester fra foregående dags meny.

Og uansett om det er tex mex eller den tradisjonelle meksikanske maten du er på jakt etter i dag, så finnes det mange steder som tilbyr deilig take away i Oslo. Her på denne siden har vi samlet alle våre samarbeidsrestauranter som serverer meksikansk take away i Oslo, sånn at du kan få en god oversikt over hvilke muligheter du har. Du kan dermed velge akkurat det som frister mest, og bestille det hjem på døren din.

Få meksikansk mat i Oslo rett på døren

Vet du hva som er det aller beste med meksikansk mat? Det er at du ikke behøver reise helt til Mexico for å spise den. Du kan når som helst bestille meksikansk mat i Oslo med take away av mat med piff. Det er ideelt for deg som liker god og sterk mat, men ikke er glad i vaske opp.

Du har fortjent meksikansk mat i dag. Hva med å arrangere en meksikansk aften? Det er ikke mye som skal til. Begynn med å laste ned noen mariachi-låter på spotify. Noen mener det ikke er stor musikk, men kjenn på rytmen. Tren inn et par dansetrinn og lær et par spanske gloser som «caramba», «viva Mexico» og «tengo hambre» (jeg er sulten). Det er helt overflødig, eller rent sagt utilbørlig, å tilbringe hele dagen på kjøkkenet i forkant. Meningen er å ha det gøy. Og maten blir selvfølgelig brakt på døra når du bestiller meksikansk i Oslo - dersom du ønsker det. Sørg for et rikt utvalg, også med rene grønnsaksretter for de som ønsker det.

Sånn bestiller du:

  1. Bruk vår nettside eller Just Eat appen

  2. Registrer deg eller logg inn på våre sider

  3. Sjekk ut vår oversikt over meksikansk i Oslo

  4. Velg det du vil ha

  5. Bestill og velg hjemlevering eller hent maten selv

Finn din favoritt rett hos Just Eat

Hva slags mat liker du? Tacos er det selvfølgelige valget når du skal bestille meksikansk mat i Oslo. Tacofredag er blitt et begrep som språkrådet hvert øyeblikk må akseptere som nyord i det norske språket. En fredagskveld uten tacos kan umulig bli en riktig fredag. Det er ikke lov å slå på tv-en før du har et sprøtt maisskjell, fylt med krydret kjøttdeig eller kylling, med rømme, guacamole og hot saus, i hånden. Maisskjellet brukes for øvrig ikke i dagens Mexico, hvor fyllet legges i en tortillalefse.

En burrito er også en tortillalefse med mye godt. Det som karakteriserer den er bretten som minner om et eseløre. Riktig utført gjør den at burritoen kan holdes i hånden og spises som pølse i brød. Er du glad i ost er valget quesadillas eller enchiladas. Det første er to tortillalefser dandert som et ostesmørbrød, det andre er en ferdig rullet tortilla med saus og ostedryss oppå. Begge kan ha fyll med ulike typer kjøtt, bønner og grønnsaker. Glem heller ikke Ignacio. Nachos er perfekt delemat. Ta et av de sprø maisflakene i hånden og vipp det elegant under kjøttet og snei en dash guacamole eller tomatsaus på veien opp mot munnen.

Just Eat har i tillegg til meksikansk i Oslo et bredt utvalg av restauranter som leverer indisk mat og thaimat.