Hvor vil du bestille Pizza fra?

Finn restauranter i nærheten av deg

Vis
Mente du?

Slik fungerer det

Så enkelt!

1. Angi plasseringen din

Angi gateadressen din, eller la oss finne plasseringen din.

2. Velg din restaurant og mat

Hva har du lyst på? Bla gjennom utallige menyer og anmeldelser.

3. Betal og få maten levert

Betal kontant eller online med Kredittkort. God appetitt!

Forskjellige betalingsmetoder

Bestill pizza rett til døren over hele Norge | Just Eat

Hvem er det vel her i Norge som ikke liker pizza? Dette er retten mange norske familier velger når de skal kose seg i helgene eller feire noe spesielt. Det er også den perfekte retten for barnefamilier. I likhet med mange voksne, elsker også barn pizza. Ungdommer vil nok levd på pizza og kun pizza gjennom hele uken og helgen. Vi kjøper mye frossenpizza, men bestillings pizza er også noe som er veldig populært gjennom hele uken. Hva er vel bedre enn en rykende varm eske med familiens favorittpizza levert rett på døra hjemme? Det er som kjærlighet i en eske.

Hos oss kan du finne mange forskjellige restauranter som tilbyr et stort utvalg av pizza. Her finner du både italienske og amerikanske klassikere. Det finnes mange forskjellige typer pizza. Hvilken topping du ønsker deg på pizzaen blir bare stoppet av hva du selv liker eller ikke liker. Hos de aller fleste restauranter kan du «lage» din egen pizza, hvor du bestemmer hva du ønsker å ha på.

Uansett hvor i landet du bor, vil du alltid kunne få din favoritt pizza levert rett på døra. Det har ingenting å si om du bor i en stor by eller eller på et mindre tettsted. Så lenge restauranten ligger i nærområdet, kan du få pizzaen levert rett hjem og det enten du bestiller en eller ti. De fleste restauranter leverer innen kort tid. Så du trenger ikke vente lenge før du kan sette tennene i en rykende varm pizza

Hva slags pizza kan man bestille?

Slik de aller fleste vet, kommer pizza faktisk opprinnelig fra Italia, og Napoli er byen du skal dra til om du vil ha det som mange oppfatter som verdens beste pizza. Italiensk pizza er kjent for sin tynne bunn og raffinerte topping. Det er også italienerne som har funnet opp den innbakte pizzaen, altså pizza Calzone. I tillegg til italiensk pizza, har også den amerikanske varianten slått rot her i Norge. Denne er gjerne mer rustikk og har tykk bunn. Hva du liker er et spørsmål om smak og behag.

Mange menyer inneholder det som har blitt klassiske pizzaer her hjemme i Norge. I tillegg kan du, slik vi allerede har nevnt, ofte sette sammen din egen eller kombinere to av pizzaene fra menyen.

Når vi snakker klassisk pizza, snakker vi som regel om pizza med pepperoni, med ost og skinke, med biff, med fire oster samt den klassiske Pizza Margherita. Du kan også få pizza med skalldyr og tunfisk eller en herlig pizza med bare deilige grønnsaker. Det finnes også vegansk pizza, der det er tatt hensyn til alle de som ikke kan eller ønsker spille melkeprodukter eller kjøtt.

Uansett hva du liker og ønsker deg, kan du du veldig enkelt få dine favoritter levert rett hjem på døra.