Laster inn restauranter ...

Bestill fra restauranter

Vis
Mente du?

Bestill take away i nærheten av deg | Just Eat

Det er ikke hver eneste dag det er like moro å lage middag selv, og noen ganger ønsker man seg bare en enklere mulighet. Vi jobber ofte både lange dager og uker, og alt vi ønsker oss når vi kommer hjem er å sette oss ned og slappe av. Heldigvis finnes det en mulighet til å få mat levert rett på døra, og du vil enkelt kunne finne alles favoritter uten å måtte dra fra sted til sted.

Takeaway var lenge noe som man bare hørte om fra det store utland. Her i lille Norge måtte vi reise ned på restauranten for å hente hjem maten eller spise den der. Det var de få gatekjøkkenene, spesielt pizzastedene, som leverte mat hjem til folk, og det var det. Sånn er det ikke lenger, og uansett hvor i Norge du bor har du nå muligheten til å bestille hjem akkurat det måltidet du ønsker deg. Enten det er indisk, kinesisk, en kebab, en pizza eller noe deilig søtt til dessert, vil du finne dette på vår side. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg rundt og finne akkurat hva du, dine venner eller din familie vil ha til middag.

Hvordan bestiller man take away?

Selv på de mindre stedene i Norge nå kan du få mat levert rett på døra. Det har aldri vært enklere å bestille hjem både lunsj og middag. Du må fylle ut bestillingsskjemaet, og deretter kan du bare sette deg tilbake og vente på at noen kommer å banker på døra og gir deg maten din.

  1. Skriv inn adressen din
  2. Velg restauranten du ønsker å bestille fra
  3. Velg retten/rettene du ønsker å bestille
  4. Velg betalingsmetoden du ønsker å betale med
  5. Vent på at det ringer på døra
  6. Sett deg tilbake og nyt maten din

Når du registrer deg hos Just Eat, kan du registrere både hjemmeadressen din og kontoradressen om du ønsker å bestille lunsj direkte til jobben.

Det er så enkelt å bruke denne siden og bestille dine favorittmat til både deg og alle dine kjære, og enda enklere er det å betale for maten. Du trenger ikke engang å ha kontanter. Du velger bare den betalingsmetoden som er den beste for deg. Du kan betale kontant til personen som leverer maten hjemme hos deg, eller du kan bruke bankkortet ditt eller andre kjente betalingsmetoder som du føler deg trygg på.

Vi har gjort det mulig for alle som bor i Norge, uansett om de bor i Sarpsborg, Halden, Lofoten eller i vår store og flotte hovedstad Oslo, å bestille dagens middag og få den levert direkte på døra. Du trenger verken å tenke på å lage maten eller dra ut å hente den. Utforsk det store markedet med alle de internasjonale rettene der du bor, og spis litt mer variert i løpet av uken.