Bestill takeaway i Trondheim

Finn restauranter i nærheten av deg

Vis
Mente du?

Slik fungerer det

Så enkelt!

1. Angi plasseringen din

Angi gateadressen din, eller la oss finne plasseringen din.

2. Velg din restaurant og mat

Hva har du lyst på? Bla gjennom utallige menyer og anmeldelser.

3. Betal og få maten levert

Betal kontant eller online med Kredittkort. God appetitt!

Forskjellige betalingsmetoder

Bestill take away i Trondheim hele uken | Just Eat

Trondheim er en stor by hvor alt skjer fort. Kanskje er du her for å studere og er lei av å lage mat til kun én person. Kanskje du rett og slett ikke er glad i å lage mat? Hvorfor ikke bestille favorittmaten og få den levert direkte på døren i stedet for å bruke opp tiden på å gå ut og spise?

Prøv sushi som take away

Skal du ha noen venner eller familie over på besøk og har lyst til å tilby sushi i Trondheim, men mangler lyst, tid og tålmodighet til å lære deg hvordan man lager dette? Da kan du sjekke ut vår side, og finne en sushirestaurant som leverer sushi hjem til deg. Det er unektelig deilig å bestille de beste sushirettene fra en av byens mange gode restauranter og så få det hele levert. Det er nemlig mulig hos oss, og det er ikke bare sushi du kan få levert rett på døra i Trondheim. Du kan få enhver favorittmat levert, eller oppdage nye favoritter.

Hvordan bestiller jeg take away i Trondheim?

Det har lenge vært litt vanskelig å bestille mat og få den levert rett hjem. Ofte har man måtte dra ut å hente maten selv. Dette er det ikke alle som har hatt muligheten til, og da vil hentingen ta så lang tid at man varme opp maten som for eksempel en bestilling av pizza. Det tar jo bort hele poenget med å bestille take away. Om du bestiller din takeaway i Trondheim gjennom oss, trenger du ikke å tenke på dette. Da kommer maten levert rett på døren, enten den døren er hjemme hos deg eller på kontoret. Det er nemlig ingen dum idé å bestille overtidsmat om du må bli på jobben lengre enn normalt. Man jobber som kjent bedre når man er mett enn når man er sulten.

Om du ønsker å bestille mat hos oss, må du følge disse enkle trinnene:

  • Skriv inn adressen til hvor du ønsker å få maten levert

  • Velg restauranten du ønsker å bestille maten fra

  • ·Se gjennom menyen til restauranten, og velg det du ønsker å spise

  • Velg ønsket betalingsmetode. Det er mange tilgjengelige, og du kan også betale kontant når maten ankommer

  • Sett deg ned, slapp av og vent på at det ringer på
  • Det er ikke noe problem å få maten levert til et annet sted enn den adressen du har registrert hos oss. Du kan oppgi ny leveringsadresse hver gang du bestiller mat.

    Bestill take away i Trondheim fra stedene du ønsker mat fra

    Om du skal ha en fest og ønsker å bestille fra flere forskjellige restauranter, er heller ikke dette et problem. Bare bestill take away i Trondheim fra stedene du ønsker mat fra, men vær oppmerksom på at bestillingene blir håndtert hver for seg. Det finnes ingen grenser for hvor mange bestillinger du kan foreta deg hver dag, og det er helt opp til deg å bestemme hva du ønsker.