Diverse01.01.2018

Gaven som velter kjegler 🎳

Visste du at man blir gladere av å gi en gave eller et klem, til en man er glad i? Jeppers, det stemmer det. Og dessuten har det en smittende effekt på den du er kjærlig imot. Gi derfor et Just Eat-gavekort til en du setter ekstra stor pris på, og vis ham eller henne at vedkommende betyr noe helt spesielt for deg.

Er du i tvil om hvem i familien, eller i din omkrets du skal gi gavekortet til? Fortvil ikke! For selv om et gavekort til Just Eat er en gave som velter kjegler hos de fleste 😉 så er der helt klart noen som blir ekstra glade. Se våre bud på når du gjør en perfekt strike med et Just Eat-gavekort nedenfor: 

Studenten 👨‍🎓👩‍🎓Knekkebrød med smør. Spaghetti med ketchup. Eller frysepizza hvis du er heldig. Nei livet på stipend og studielån byr sjeldent på variert og spennende mat. Budsjettet er stramt, og hverdagsluksus er det ikke ofte plass til. Gjør livet litt mere digg for en student, og gi han eller henne et gavekort til Just Eat 🙋

De nybakte foreldrene 👪 Å få en ny og liten verdensborger er noe av det største du kan oppleve i livet – men det kan også være utmattende. Familiens nye sjef kjører et strikt regime, og for mor og far er tid lik med en by i Russland 🤦💤 Overrask derfor de nybakte foreldrene med et JE-gavekort, og de vil motta det som om du ga dem den gylne billetten til Charlies Sjokoladefabrikk.

Besteforeldrene 👵👴 Vi fortsetter i ‘the baby drama’. Alle som har barn vet hvor uunnværlige besteforeldrene er. De er der når verden ramler sammen, og når du har bruk for en time-out fra din lille banditt 🆘 Så gi dem et gavekort til Just Eat som takk for at de gjør livet med barn litt enklere. På den måten kan du både gi dem noe lekkert å spise, pluss gi tilbake noe av den tiden du har lånt av dem (selv om de helt sikkert ikke har noe imot å donere tid til deres barnebarn).

De nygifte ❤️ Som nygift er man lykkelig over at man har sagt ja til sånt et herlig menneske, og man går rundt på en rosa sky etter at man har holdt den beste festen sammen med venner og familie. Meeeen, samtidig er man også litt trett og sliten, for en sånn stor dag krever mange forberedelser. Gi det forelskede par en myk og god start på livet som ektefolk med et gavekort til Just Eat. På den måten kan paret utsette hverdagen litt, nyte å få levert deilig mat på s..ofaen 😉 og bli i den ‘nygifte bobla’ litt lenger. Man skal jo ikke ta hvetebrødsdagene SÅ bokstavelig.

Slik bruker du Just Eat-gavekortet ditt.