Semifinalene i årets Eurovision Song Contest, eller Grand Prix som vi her hjemme kaller det, har allerede begynt på Telenor Arena og det er kun et par dager igjen til den store finalefesten – Stemningen er til å ta og føle på!

Selv om mange har bestemt seg for å ta turen ut til Fornebu i år for å være med på hovedfesten nå som den er på norsk jord, vil de fleste av oss se den på TV. Eurovision Song Contest er nemlig en av verdens største TV-begivenheter. Hele 120 millioner mennesker ser denne begivenheten live på TV, og i tillegg blir det nå også sendt på internett.

Den beste måten å få med seg en finale i Grand Prix på er å invitere masse venner hjem til seg for en real Grand Prix-fest foran TVen. En skikkelig Grand Prix-fest skal inneholde kjolekåringer, ”sing-along”er, god mat og drikke og allsang til seierslåta.

Dessverre kan vi ikke hjelpe til med allsangen eller kjolekåringene, men vi kan i hvert fall hjelpe deg å finne de beste take-away- og pizzarestaurantene som leverer i ditt nærområde.

Sjekk ut utvalget, og bestill online på www.just-eat.no

Ønsker dere alle en fortreffelig aften!

Hilsen alle oss i Just-Eat 🙂