Ofte forbindes indisk mat med retter slik som tikka masala og tandoori kylling. Men det finnes utallige andre retter som er verdt å prøve. Vi har nå fått inn flere Indiske og Pakistanske Resaturanter rundt i landet, som har utkjøring. Nå kan du nyte den deilige maten hjemme i din egen stue. Det er bare å gå inn på www.just-eat.no og skrive inn ditt postnr, så ser du om vi har indiske restauranter i ditt området, eller om du vet om noen så er det bare å tipse oss 🙂

 

Her er noen av restaurantene vi har som leverer Indisk og Pakistansk mat.

Shalimar Tandoori Restaurant

Konghellegt 5
0569 Oslo

Shalimar Tandoori er kjent for den gode smak. De har fått mye skryt i flere anmeldelser fra aviser som VG, Dagbladet, Aftenposten, Arbeiderbladet og Dagens Næringsliv. I Shalimar Tandoori sin meny finner du et stort utvalg av deilige og smakfulle pakistanske retter, som du kan få levert rett til din dør. Shalimar Tandoori er kjent for å ha profesjonell kvalitet på kjøkkenet. Og nå kan du nyte den gode maten hjemme i din egen stue.

//www.just-eat.no/restaurants-shalimar-tandoori/menu

Lahori Tandoori

St. Halvardsgt 33
0192 Oslo

Har du lyst til å spise ekte god Pakistansk/Indisk mat? Da må du ta en titt i menyen til Lahori Tandoori. Her finner du mange retter med f.eks lam, kylling, fisk. Og for de som ikke spiser kjøtt, kan de tilby vegetar retter.

//www.just-eat.no/restaurants-lahori-tandoori/menu

Hem Tandoori Restaurant

Stortorvet 5/7
1607 Fredrikstad

Hem Tandoori Restaurant kan tilby deg en smakfull og variert indisk meny. Om du liker krydret mat så er dette stedet for deg. I menyen til Hem Tandoori finner du mange gode og spennende retter, som du kan få levert rett til din dør.

//www.just-eat.no/restaurants-hem-tandoori/menu

Nagina Indisk Tandoori Restaurant

Willy Greiners vei 22
1337  Sandvika

Nagina Indisk Tandoori ligger i Sandvika. I menyen deres finner du kjempe stort utvalg av Indiske retter. De mange gode forretter, Tandooriretter som er laget i tandooriovn for at de skal få en kjempe god smak. Du finner også mange retter med kylling, lam, vegetar og fisk. Bestill nå via just-eat.no’s online service.

//www.just-eat.no/restaurants-/menu

Spiseriet Indisk Tandoori Resaturant

Storgata 24
3256  Larvik

Spiseriet Indisk Tandoori har en meget stor og variert meny, som består av ulike typer kjøttretter som kylling, lam, fisk og kongereker. I tillegg til dette tilbyr de også en vegetarmeny som består av linser, bønner eller grønnsaker.

Til de som feretrekker vanlig mat, kan velge å spise biff, hamburger eller pizza.

//www.just-eat.no/restaurants-Spiseriet-Indisk-Tandoori/menu

Spicy Village Indian Tandoori

Ringvegen 3
2050  Jessheim

I Spicy Village sin store smakfulle meny finner du et stort utvalg av deilige indiske retter. De kan tilby tandoori retter som er tilbredt i tandooriovn, du finner også mange andre retter med kylling, lam, biff, sjømat, og for de som ikke spiser kjøtt har de flere vegetar retter å velge mellom. Barna har sin egen meny 🙂

For å bestille maten nå, gå inn på: //www.just-eat.no/restaurants-spicy_village/menu

Bombay Darbar

Fredensborgveien 24
0144  Oslo

Bombay Darbar ligger i Oslo sentrum. De har en kjempe stor meny med MASSE deilig krydret Indisk mat, som man kan  velge mellom. I menyen deres kan du velge mellom mange gode og smakfulle retter. De kan tilby mange spennende Forretter, Spesialiteter, Tandooriretter, Kylling, Lam, Reker og Biff. Og for de som ikke spiser kjøtt har de vegetarretter.  🙂

//www.just-eat.no/restaurants-bombay-darbar/menu