Konkurranser01.01.2018

Saga Restaurant

Restaurant navn: Saga Restaurant, Saga Restaurant Strømmen

Adresse: Strømsveien 50, 2010 Strømmen
Retter/Meny: Pizza, pasta, Kinamat, Grill og kjøttretter
Åpningstider: mandag-lørdag 15-00-23.00, søndag 13.00-022.00 Utkjøring frem til 23.00 alle dager.

Saga Restaurant er en koselig restaurant som ligger i Strømmen. Denne har eksistert i samme lokaler i over 40år (!). Dette tyder på kvalitet over tid, og det imponerer oss. Ingen overlever så lenge uten kvalitet og trofaste kunder. Jeg er faktisk strømling selv og har bodd der like lenge som Saga har eksistert, og den er svært populær på romerike og det er også en av mine største favoritter. Både for restaurant besøk, og for takeaway og mat levert på døra. Jeg ringer og de bringer 😉

Saga er som sagt en flott restaurant med meget hyggelig atmosfære, god service, og meget god mat til gode priser. Restauranten har alle rettigheter, og egne lokaler for større selskap. I tillegg har de en meget omfattende meny av retter for utkjøring / levering på dør.
I og med at jeg er Strømling og har dette som en av mine favoritter så har jeg også gjennom tidene fått prøvd det meste av menyen her. Saga som mange andre er kjent for meget god Pizza. De har satset på den amerikanske varienten av pizza, med tykk og meget luftig bunn. Jeg går aldri lei av Saga’s gode pizza. Jeg vet at mye av hemmeligheten ligger i en helt egen pizzasaus med en unik smak. Denne sausen kan også leverers som tilbehør for de som vil ha ekstra mye smak. Min anbefaling: Pizza Pepperoni, med litt løk som topping, ekstra krydret og ekstra saus… Nam nam!

Men Saga er langt i fra bare pizza. Dette er en restauant med mye variasjon og med flere nasjonaliteter i menyen. Blandt annet finner du en meget bra meny av kinesiske retter, over 30 faktisk, og med forskjellige gode sauser av forskjellige styrker og smaker blir kombinasjonene mange.

I tillegg finner du en meget bra meny for typiske kjøtt og fiskeretter. Her er også spennvidden stor, men mine favortitter på Saga er Pepperstek, Fillet mignon, og Texan (real amerikansk/Texas biff) Realt kjøtt med andre ord. I tillegg har de en svært god stekt Ørret.
Alt kan leveres på døra 🙂
Det viser seg nå at også at Saga’s sikkelige retter også kan bestilles over internett. De er nemlig med i Just-Eat.nofra lansering. Det er vi veldig glad for, og vi vet også at vi har noen brukere som også blir veldig glad for dette. 😉