Markedsføring01.01.2018

Merkelige matreklamer..

TV-reklamer er ofte rare, men ingen reklamer blir merkeligere enn mat og shampo reklame. Her har vi funnet frem noe av det mest bisarre innen matreklame, fra Arnold Schwarzenegger til den virale farsotten “PIZZA BOOMERANG”.

OK, la oss være ærlige – asiatiske land utgjør den største delen av denne listen. Vi beklager Sør-Korea og Japan, men dere lager virkelig merkelig TV-reklame! Den første videoen vi har valgt å dele med dere begynner med en allerede bisarr pizzavariant fra Pizza Hut (pølsefylt pizzabunn, nam?)

Vi skjønner ikke helt hva denne japanske annonsøren tenkte da de fant på at kombinasjonen av Robocop og stektkylling var fornuftig, men vi elsker detHvis du tror du er forvirret i de første 10 sekundene av filmenbare vent tilBack To The Future lydsporet sparker i gang!

Vi er ikke sikre på om vi ble lei oss eller lettet over å oppdage at denne spanske reklamen ikke er for et reelt produktmen snarere et reklamebyrå som viser hva de kan gjøreHele videoen er like utrolig som den er skremmendemed en pizza bumerang så fantastisk at den kan løse de fleste problemer.

Hollywood kjendiser som tar hovedrollen i bisarre japanske reklamer er ikke uvanlig (ikke overraskende, harNicolas Cage gjort en av de sprøeste) Men i denne fantastiske filmen ser vi “Arnie” miste fatningen etter å ha drukket  noe, merkelig vi har ingen anelse.