Morsom01.01.2018

De verste julesangene noen sinne?

Det er jul! Finnes det noen bedre måte å komme i julestemning på, enn å lytte til noen flotte julesanger? Vel, du har kommet til feil sted hvis du vil høre nydelige juleklassikere, beklager. Dette er vår liste over forferdelige julesanger. Dette er ikke en endelig liste (vi var snille og utelot Cliff Richard), men det er en liste som sikkert vil få mange av dere til å sette mer pris på Justin Bieber sin coverversjon av “All I want for Chritmas is you”.

6: The Cheeky Girls – Have A Cheeky Christmas:

The Cheeky Girls’ ‘frekke’ julesang havnet i utgangspunktet høyt opp på vår liste. Men jo mer vi lyttet til den… noe skjedde. Sangen ble litt mindre forferdelig hver gang, det fengende refrenget ble etter hvert helt ok å høre på, og de forferdelige dansetrinnene sjarmerende på en naiv måte. Derfor kaprer de ikke første plassen i denne kåringen.

5: The Smurfs – We wish you a Smurfy Christmas

På midten av 90-tallet slapp Smurfene en “perlerekke” med store hits, de fulgte også opp med et julealbum. På sitt beste så er denne sangen helt forferdelig. På sitt verste, borrer det gjentakende refrenget seg inn i hodet ditt, og du føler at sangen aldri skal ta slutt.”Smurfy Christmas. Smurfy Christmas. Smurfy Christmas. ”

4: Destiny’s Child – 8 days of Christmas

Destiny’s Child lærer oss at du har virkelig ikke skjønt hva julen handler om før kjæresten din gir deg en Mercedes i julegave. En skamløs hyllest til kjøpehysteriet.

3: New song- The Christmas shoes

Det er en grunn til at det ikke finnes mange sanger der artisten forsøker å fortelle en veldig bokstavelig historie.  Man ender som regel bare opp med å synge vanlige setninger, noe som ikke er veldig musikalsk. Gjør man dette som artist, kan man fort ende opp med å skape noe så forferdelig som “The Christmas Shoes”. Hvis du ikke “catcher” storyen i sangen, så er den følgende (en gutt ønsker å kjøpe sko til sin døende mor så hun kan se bra ut for Jesus) osv osv..

2: Cyndi Lauper- Christmas Conga

Nå har vi kommet til de VIRKELIG forferdelige låtene 🙂 , denne sangen er på mange måter et “jeg-burde-ikke-se-men-jeg-må-bare-titte” bilkrasj scenario. Vi er 100% sikre på at denne sangen blir brukt som en form for tortur.

1: St Winifreds School Choir – Theres No-one quite like grandma

Vær du trygg, vi alle er glade i våre kjære bestemødre, og vi skal sørge for å fortelle dem det også denne julen. Men det stopper ikke denne sangen fra å være et skaperverk av djevelen. Solo jenta med den manglende tannen og den søte stemmen (“gwandma, we wuv you”) og de smertelige  tekstene har vært kjent for å drive lyttere til galskap. Hvis du klarer mer enn 30 sekunder, applauderer vi deg! Lytt og nyt! 🙂

Har du flere eksempler på forferdelige julesanger? tips oss i kommentarfeltet under! 🙂