Ja, for de som ikke viste dette fra før avholdes det NM i pizzabaking, og det er ikke akkurat noe nytt som har dukket opp. Det er faktisk 11 år på rad som dette blir arrangert på gladmatfestivalen i Stavanger. I Norge der pizza faktisk kan regnes som vår nye nasjonalrett, syntes vi i Just-Eat og som er optatt av mat, at dette har fått alt for lite oppmerksomhet. NM i pizza er kanskje ikke like viktig som fotball og øl men viktig er det i alle fall 😉

Årets vinnerbidrag satte faktisk ny poengrekord. Marius Eriksen var vinneren med en Pizza basert på Norske ingredienser. Vinnerpizzaen var først stekt med tomatsaus, skinke, ost og sopp før den ble tilsatt kalde ingredienser: Ruccola, vårløk og revet ost.

Jeg håper det var kombinasjonen av alle smakene som ble utslagsgivende. Jeg var veldig spent etter at en av dommerne sa at en pizza ikke skal se ut som en gryterett. Min pizza så egentlig litt ut som akkurat det, sier Eriksen til NTB.

Ønsker du å lese mer om NM i pizzabaking kan du lese om det her: NM i Pizza og hvis du kunne tenke deg å delta…Ja det er for folk flest og amatører har vunnet en rekke ganger kan du lese mer om hvordan det foregår  her.