Da den forrige konkuransen var veldig populær så drar vi gang en ny ny en.

Denne gangen ønsker vi tips om gode takeaway restauranter som tilbyr levering / utkjøring av mat

Hvilke restauranter som har takeaway eller takeout ( henting eller levering) liker du? Hvem lager din favoritt pizza? Eller kanskje kebab eller sushi? Eller er det kinamat? Hvem er best? Vi er interessert i svar fra hver ensete krok av landet. Just-Eat vil helt klart være landsdekkene. Statistikken sier at Pizza Grandiosa er Norges mest solgte måltid men vi tror også du har andre favoritter 🙂 Selvsagt kjenner vi Peppes Pizza og Dolly Dimple, men vi vet at det finnes svært mange lokale restauranter med fantastisk god mat og dette trenger vi din hjelp til!

Fyll in ditt tips i feltet nedenfor og du er med i trekningen av 1 års gratis mat fra Just-Eat.no

[contact-form 1 “Contact form 1”]

Et helt år med gratis mat? Nam nam 🙂 *

Betingelser:
Vinneren blir kontaktet dirkete 30. November. Vinneren vil motta en verdikupong pålydende 300,- månedlig i 12 måneder. Verdikupongen kan kun brukes på Just-Eat.no og vil gi tilgang til gratis mat på valgfrie restauranter tilgjengelige på Just-Eat.no

I tillegg fortsetter vi den forrige konkurransen, vi vil månedlig trekke ut en vinner som har meldt seg på nyhetsbrevet i den blå boksen til høyre! 1 Vinner er allerede trukket ut, men vi fortsetter altså videre. Lykke til!