Restaurant02.09.2019

Ukens restauarant: Ask & Loke - Bragernes Torg

Vi elsker burger, pizza og kebab, men noen ganger har man lyst på noe litt annet, og for de av dere som craver noe nytt, spennende og skikkelig godt; Sjekk ut Ask & Loke!

Hos Ask & Loke har de fokus på lokale råvarer, godt håndverk og bærekraft. Med dyktige kokker som har erfaring fra flere kjente restauranter skorter det ikke på kvalitet og innovasjon.

Imponer gjestene med New Nordic
Menyen  hos Ask & Loke er forankret i det nordiske kjøkken, så her er det tradisjonelle smaker og retter, gjerne presentert og tilberedt på en ny måte. Dette er perfekt mat når du får middagsgjester på besøk, men ikke har mulighet til å stå på kjøkkenet og lage maten selv, eller hvis du vil unne deg selv og dine nærmeste et virkelig godt måltid.

Lokalprodusert mat er sentralt hos Ask & Loke, de har avtaler med blant andre Ask gård i Nordmarka, Egge gård i Lier og Eiker gårdsysteri i Hokksund, og dermed har de tilgang til råvarer og mat av fantastisk kvalitet, som ikke har reist særlig langt.

Delikat og smakfull meny
På Just-eat.no kan du bestille hjem småretter fra Ask & Loke, som f.eks. bakt potet med persillemajones, oksetartar eller gravet kalv.
Og hvis du har bruk for et litt større måltid, eller en hovedrett kan du få ukens husmann og ukens suppe, som varierer etter sesong og tilgang på råvarer. Hvis du synes det er vanskelig å bestemme deg, kan du bestille Ask & Lokes delingsmeny, en sammensetning av alle rettene deres, i små versjoner. Lettere blir det ikke! Dessuten kan du også bestille norske oster og spekemat fra Ask gård og dagens kake, samt et utvalg av lekkert tilbehør.

Se takeaway menyen her: MENY 

Tradisjonelt sett har den norske maten vært preget at det vi har jaktet, høstet og sanket. Lokale råvarer. Sesongbasert. Ulike konserveringsmetoder har vært livsviktig i det kalde nord. Ved å ta dette med inn på et moderne kjøkken kan vi få en ny dimensjon i smaksbildet.(hentet fra Ask & Lokes blogg)

Bli inspirert på Ask & Lokes egen bloggog ta en kikk på deres takeaway meny og bestill et festmåltid, eller snacks til når du får middagsgjester på besøk.