Restaurant28.08.2019

Ukens Restaurant: O’Learys Trondheim

Følger du med på Premier League, US Open, Eliteserien, Major League Baseball, Formel 1 eller kanskje UCI World Tour? Kanskje du gleder deg til Tour de Ski, Verdenscupen i alpint, langrenn eller skihopp?

Det er uendelig mange konkurranser å følge med i spenning på, og er det noe vi vet, så er det at en spennende sluttspurt, finale eller en home run akkompagneres perfekt av et godt måltid.

Spareribs og kyllingvinger - GOAAAAL
O’Learys Trondheim har en stor meny, med mange klassikere som passer godt foran TV’en. Kanskje du bare vil ha noen små snacks, som nacho chips med digg dip, eller kyllingvinger - som du kan få i varierende grad av spicy. Hvis du derimot har stor appetitt, er det en god anledning til å prøve favoritten Fish & Chips, eller en av de mange variantene de har av Baby Back Ribs - man får vann i munnen bare av å lese menyen!

Utover klassikerne har de et vel av smakfulle retter og tilbehør å velge mellom, med alternativer for vegetarmat, salater og poteter i alle mulige fantastiske varianter.

Levering til kampstart
Hos O’learys trondheim kan du velge mellom å hente maten selv, eller å få den levert til akkurat når kampen starter, så skal du bare fokusere på å finne riktig kanal, finne frem kubjella og varme opp sofaen.

La deg friste av O’Learys meny her: MENY


Heia! Heia!