Restaurant01.01.2018

Spice

Restaurant navn: Spice
Adresse: Persveien 22, 0581 Oslo, kun take away og utkjøring
Retter/Meny: Amerikansk, crossover, hamburger, indisk, italiensk, mexikansk, Norsk, pasta, pizza, sushi, thai, vegetarisk
Åpningstider: Mandag-torsdag: 13.30-24.00 Fredag-Søndag 10.30-24.00

Beskrivelse:

Spice er virkelig en restaurant som har satset på take-away og levering av førsteklasses mat i Oslo. De leverer i hele Oslo og store deler av akershus.

Spice har svært variert meny med en rekke nasjonaliteter og retter og de har over 150 retter å velge mellom. Spice har ikke bare tradisjonelle take-away retter men de har også veldig mye annet snadder som du finner på flotte restauranter og mat som man ville laget hjemme. De har også noen riktig sunne alterativer.

De er også blandt de få som tilbyr en omfattende sushi meny og noen andre nydelige fiskeretter. Til sushi rettene bruker de ferske råvarer levert hver dag. For de som liker tradisjonell Norsk mat så har Spice også utvalget her. Her finner du både “hjemmelagde” kjøttkaker og skinkesteik :p

Som en hver takeaway restaurant så har de også pizza. Stort utvalg i både italienske og amerikanske varianter. Hamburgere, grillretter, småretter, vegetarisk mat finner du også.

Prisnivået er noe over middels, men til gjengjeld er kvalitet og smak helt i toppklasse også. Spice satser på Norske råvarer av ypperste klasse og lager all mat fra grunnen av.