Ferie skal være avslappende. Det er nå du har tid og mulighet til å slappe av og re-loade batteriene. Så dropp dine insta-vennlige reiseplaner, kick-back og hold staycation hjemme i stedet for.

Se våre 5 tips til hvordan du får en deilig staycation.

  1. Ta ferie fra hverdagens trummerum. Har du bestemt deg for å holde staycation, er det viktig at du går all-in. Logg av fra hverdagens plikter og skap en deilig feriestemning i hjemmet ditt. Slukk jobbmailen, slapp av fra eventuelle oppussingsprosjekter og forsøk å slakke på de rutinene du kjører til hverdags.
  2. Få hotellfølelsen hjemme, og hold fingrene fra alt som heter vinduspuss og støvsuger. Husk – du sparer mange grunker ved å holde ferien hjemme, så unn deg selv litt ferieluksus og bestill en profesjonell vaskehjelp.
  3. Gjenskap barndommens koselige minner, og arranger utendørscamping for deg og familien eller vennene. Slå opp telt i hagen eller på balkongen, finn soveposen frem fra loftet og tilbring natten under åpen himmel. Pakk med kortspill, lommelykt og masse digg, så kan dere holde feriekosen kjørende hele natten.
  4. Ta fri fra komfyren, og bestill maten din via Just Eat app’en. Kjør reisetema, og prøv nye eksotiske matretter fra forskjellige land. Finn frem det fineste serviset ditt, frisk opp spisebordet med nyplukkede blomster, og nyt at du får maten din levert og servert – akkurat som på et lekkert hotell.
  5. Arranger sommerkino for deg og dine filminteresserte venner. Se gamle klassikere og konkurrer i morsomme filmquiz. Rull ut den røde løperen, fyll glassene med gylne dråper og fyr opp i popcornmaskinen.