Du elsker take away, men hater å åpne døren i bare trusa?
JUST EAT sin Nosh Knocker fikser dette problemet!

La oss få presentere en gastronomisk gadget som holder verden rundt deg på en armlengdes avstand-  når du trenger det mest!

//photos.prnewswire.com/featured/prnthumbnew/20141111/714614-b

Verdens ledende online takeaway-portal, introduserer The Nosh Knocker – en oppfinnelse som vil revolusjonere livet til mange matglade mennesker. Med The Nosh Knocker ønsker vi å sørge for en mer strømlinjeformet “takeaway-til-sofa” opplevelse. Den fjerner nemlig behovet for menneskelig kontakt, og den sparer matbudet fra å måtte være vitne til deg i din falmede t-skjorte fra Quartfestivalen 2004.

The Nosh Knocker avskaffer all klossete dørstokk-flørt med matbudet. Budet trenger nå bare å trykke på en ringeklokke som spiller av mat-inspirerte låter mens maten skyves gjennom luken. Se for deg at Pavarotti spilles av når pizzaen ankommer, eller at et Mariachi orkester kjører igang når tex-mex maten blir levert. Prototypen som nå er laget oppstod etter en forespørsel på Twitter fra @AmeerKitty [1]. Og den fantastiske oppfinnelsen ble designet av den entusiastiske og matglade sjefen for Takeawayinnovations.org. Han kom til JUST EAT med ideen og visjonen om at alle husstander i Storbritannia skulle ha denne installert i døren sin innen få år. The Nosh Knocker (vi venter fortsatt på patent) er tilpasset nesten 82% av alle standard matleveranser- selv om en super-sized pizza kanskje vil trenge en ekstra dytt for å komme seg gjennom luken. Skulle ikke det fungere, så kan også XXL pizzaesker lett brettes i to- og på den måten presses gjennom portalen. Kunden kan så stå klar med et strykejern i andre enden og ta i mot. For de som er bekymret for rot og søl, så vil ikke det være et problem! Den høyteknologiske klaffen som er designet i et innovativ rødt plastdesign, har også en selvrensende teknologi for forbedret hygiene. Samtidig er den også fullt låsbar, slik at den stopper eventuelle mattyver som katter, grevlinger eller langfingrede naboer som eventuelt kunne tenke seg en matbit.

Graham Corfield (corfers), administrerende direktør i JUST EAT (UK) har følgende kommentar til oppfinnelsen: “74% av våre kunder hevder å ha blitt flaue når de har åpnet døren for et matbud, 64% sier at de har gått glipp av en viktig del av et TV-show, og 8% har åpnet døren nakne når pizzasjåføren dukket opp [2]. Vi visste vi at vi måtte ta affære! Derfor er vi veldig fornøyde med at TakeawayInnovations.org nå har laget en prototype som i fremtiden kan være med på å begrensede de pinlige øyeblikkene. Hvis etterspørselen er stor nok og The Nosh Knocker går i produksjon, så vil våre kunder kunne slappe av i visshet om at de ikke trenger å kle på seg når maten kommer på døren.”

  1. 5. september 2014, postet @AmeerKitty en tweet der hun etterspør postkasse-vennlig takeaway mat. Vi gikk et skritt videre og oppfant en takeaway -vennlig postkasse.
  2. Resultater fra en JUST EAT kundeundersøkelse, Oktober 2014

For store bilder: klikk her og her

//photos.prnewswire.com/featured/prnthumbnew/20141111/714614-a