Det er jo et hav av restauranter med levering i Oslo, og her kommer noe flere tips om gode restauranter med levering som vi oppfordrer deg som er glad i Pizza. Samtlige har takeaway, utkjøring / levering i Oslo.

Regnbuen Pizza i Oslo er blitt meget populær. De har også tidligere blitt kåret til Oslo’s beste pizza. Med et lavt prisnivå og god Pizza så er det naturlig at man blir populær. I tillegg har de lange åpningstider alle dager. De har faktisk åpent til 03.00 om natta, og for oss natteravner som gjerne vil ha en god pizza etter en lang kveld på byen så er dette et topp alternativ. De har også utkjøring / levering av pizza til 03.00

regnbuen

Karma Pizza og Grill er en annen restaurant som tilbyr levering / utkjøring og Takeaway i Oslo. De har langt mer å tilby en bare Pizza. Her finner du også et utvalg av indisk mat, og typiske retter fra grillen, halal retter og vegetar mat. Dessuten har de en meget god kebab. Barna skal og ha sitt så de har også en egen barnemeny. Karma Pizza og Grill i Oslo har også noen egene spesialiteter og en anbefaling er gratinert kylling fajitas.