Informasjon til restauranter


Hva er JUST EAT?


JUST EAT er et konsept som tar sikte på å gjøre det enkelt, raskt og trygt å bestille mat på nett. JUST EAT-konseptet har blitt lansert i flere land, men ble først introdusert i Danmark i 2001 og er i dag Europas ledende take away portal.

Vi i JUST EAT Norge har en ambisjon om å bli en landsdekkende nettjeneste, med partner-restauranter av alle slag over hele landet. Dette betyr at utvalget av både restauranter og antall menyer på JUST EAT er stort. Kundene trenger nå kun å gå til ett sted på nettet, når de er ute etter middag eller en rask og deilig lunsj levert på døren. På JUST EAT får kunden oversikt over restauranter i området, der de befinner seg. Kundene kan bestille og betale med en gang, og de kan velge å få maten levert på døren eller plukke den opp selv.

JUST EAT gruppen formidler mer enn 100 000 måltider hver dag via sine nettsider. Som en restaurant, har du nå muligheten til å koble deg på suksessen og få din restaurant og din mat markedsført via oss på en effektiv måte.

Hva gjør JUST EAT?


JUST EAT gjør det mer komfortabelt for alle som ønsker å bestille mat på nett - raskt, enkelt og trygt. Men JUST EAT er også en viktig samarbeidspartner for alle de restaurantene som er med i tjenesten.

Formidlig av matbestillinger

Brukerne av JUST EAT har forskjellige søkemuligheter på siden. De kan søke alle eller bestemte restauranter i et område. Og de kan søke på forskjellige kjøkkentyper, som f.eks kinesisk, japansk og italiensk. Kunden bestiller maten sin på JUST EAT via den enkelte restaurant sin meny, og velger så om maten skal bringes eller hentes. Kunden kan velge å betale online med en gang, eller betale ved levering/henting. Den gjeldende restauranten mottar i løpet av få minutter en ordrekvittering med alle bestillingsopplysninger, via sin Justconnect boks (JCT). Dette gjør systemet hurtig og sikkert.

Aggressiv markedsføring

Vi gir deg og restauranten din tilgang til flere kunder gjennom en rekke svært effektive markedsføringsmetoder. Vi investerer i vekst av nettkunder gjennom reklame som: radioreklame, utendørsreklame, web, videospill, busser/trikker etc. Våre markedsføringseksperter bruker mye tid på de aller nyeste og mest effektive kanalene.

Spesialtilbud til våre samarbeidspartnere

Våre partnerrestauranter er viktige for oss og vi jobber kontinuerlig med å optimalisere samarbeidet og utvide våre tjenester til restaurantene. Vi gjør dette, ikke bare ved å tilby en god tjeneste, men også ved å tilby ulike produkter og tjenester til gunstige priser. Som partnerrestaurant på JUST EAT får du kjøpt pizzaesker, menyer, take away poser og andre elementer for ekstraordinære priser.


Hva kan JUST EAT gjøre for din restaurant?


Som en samarbeidspartner med oss, vil du ha fordel av en rekke ting som kan gjøre det enklere og mer attraktivt for deg å drive restaurant. Vi har allerede nevnt noe, men her er en liste over de mest fremtredende fordelene:

Du sparer penger

  • Som en JUST EAT samarbeidspartner gir vi deg eksklusive tilbud og rabatter.
  • JUST EAT markedsfører din restaurant slik at du kan holde markedsføringskostnadene nede.
Du sparer tid
  • I løpet av få minutter mottar du bestillingen fra kunden på din Justconnect boks (JCT), noe som du normalt ville tatt imot på en mer tidkrevende telefonsamtale.
  • Du vil unngå misforståelser. Bestillingssystemet forteller nøyaktig hva kunden bestilte, samt når kunden ønsker maten levert eller servert.
Du tjener mer penger
  • I gjennomsnitt øker våre restauranter sin omsetning med 15-25%.
  • Du får flere bestillinger og en bedre arbeidsflyt.
  • Du får nye kunder gjennom JUST EAT!
  • Du kan øke din snittordre gjennom mersalg, da kunden tilbys tilbehør under kjøpsprosessen.
 
VIL DU VÆRE MED PÅ JUST-EAT? RING 21 09 04 80