Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

JAFS

Gjennomsnittlige 3.9 av 1653 stjerners anmeldelser

Ved å bruke JAFS levering får du sjansen til å kose deg med et av Norges beste utvalg av fastfood uten at du behøver å sette beina utenfor egen inngangsdør. Din JAFS meny er fullstappet med alle slags fastfood av typen vi er aller gladest i her til lands. Jafsburgeren har allerede rukket å bli en favoritt rundt om i de tusen hjem. Det er en dobbeltdekker burger med salat og dressing, servert i hamburgerbrød. Den kan bestilles enten for seg selv eller som del av en meny, med pommes frites og drikke. Chicken Nuggets er også meget populære, og det er sannelig også kyllingburgeren. Kjente veikrofavoritter, som Biffsnadder og Løvbiff er også tilgjengelig i det rikholdige utvalget. Har du lyst på noe søtt, kan du i tillegg bestille softis og milkshake. Merk at denne kjeden ofte varter opp med spesialtilbud, slik at du kan bestille Jafs for en ekstra billig penge ved å dra nytte av gjeldende kampanjer!

JAFS restauranter

Bestill hos JAFS i Bjørkelangen

(5) (5)

Jafs Bjørkelangen

Kebab, Burgere
Stengt
Stengt
GRATIS
Sponset

Bestill hos JAFS i Gamle Fredrikstad

(472) (472)

JaFs Begby

Italiensk pizza, Kebab
Est.90min
Est.90min
60,00 kr - 80,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Gressvik

(204) (204)

JaFs Gressvik

Italiensk pizza, Kebab
Est.60min
Est.60min
60,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Hamar

(16) (16)

Jafs Briskeby

Italiensk pizza, BBQ
Est.75min
Est.75min
89,00 kr - 129,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Hokksund

(41) (41)

JaFs Grill og Pizza Hokksund

Italiensk pizza, Kebab, Burgere
Est.50min
Est.50min
75,00 kr - 120,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Kongsberg

(15) (15)

Jafs Kongsberg

Kebab, Burgere
Stengt
Stengt
GRATIS
Sponset

Bestill hos JAFS i Oslo

(10) (10)

Jafs Tøyen

Italiensk pizza, Burgere
Fra 15:00
Fr. 15:00
39,00 kr - 59,00 kr
Sponset
(254) (254)

JaFs Oppsal

Italiensk pizza, Burgere
Est.20min
Est.20min
39,00 kr - 59,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Råholt

(588) (588)

JaFs Råholt

Italiensk pizza, Burgere
Est.50min
Est.50min
69,00 kr - 99,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Sem

(20) (20)

Jafs Sem

Kebab, Burgere
Est.40min
Est.40min
80,00 kr - 300,00 kr
Sponset

Bestill hos JAFS i Stavanger

(28) (28)

Jafs Take away

Italiensk pizza, Kebab
Fra 15:00
Fr. 15:00
79,00 kr - 99,00 kr
Sponset

Er du glad i pizza? Det er en pasjon du deler med mange. Nordmenn elsker pizza, og Jafs-restaurantene tar dette på alvor. Her finner du de tradisjonelle variantene og har mulighet til å sette sammen din egen favorittpizza. Last ned Just Eat appen og bestill fra en JaFs-restaurant nær deg.

å bestille en pizza på døra er faktisk mindre arbeid enn å varme en frossenpizza fra super`n. Den må du tross alt bringe hjem fra butikken, ta av plasten, sette i ovnen og ta oppvasken etterpå. Med en fersk pizza fra JaFS slipper du at det. Den smaker selvfølgelig også mye bedre. Vi legger ved noen servietter, og du spiser med fingrene. La bestikket hvile til andre anledninger.

Gode tradisjonspizzaer fra JaFs

Er du kjempesulten i dag eller har besøk av noen venner med et generelt høyt energiforbruk, bør du be om en pizza med biffkjøtt. Biff er solid kost, full av de næringsstoffene kroppen trenger. Smaksmessig går biff godt sammen med løk og paprika. For ikke å snakke om den uunnværlige Norvegia-osten. Bestill helst litt ekstra ost til storspiserne.

Er du vanlig sulten og vil ha en lettere variant, bestiller du Pizza Margarita. Det er selve grunnpizzaen med kun ost og tomatsaus. Mange mener denne fortsatt er den smaksmessig beste. Den er perfekt for dere to på en hverdag. Bestill den fra jobben og hent den på veien hjem. Deretter kan dere trappe ned fra en slitsom dag på jobben eller studiene med pizza og nyhetssendingen på tv. Ingen behøver å ta oppvasken etterpå.

Spennende smaker for den kresne pizzaspiser

Noen vil ha kraftigere smak. Nordmenn er de senere år blitt vant til sterke krydderier. Pepperonivarianten holder for de fleste. De sterkt krydrede pølseskivene kan kombineres med skinke eller biffkjøtt. Gjerne også med paprika, sjampinjonger og ekstra ost. Enda hottere blir det hvis du velger en chilipizza. Den går godt til kjøttdeig, men kan også akkompagneres med biffkjøtt. Husk å bestille nok av drikke ved siden av.

Lettere varianter er tunfiskpizzaen for dere som liker sjømat, og vegetarpizza dersom man er spesialt glad i grønnsaker. Grønt er jo sunt. Se også etter glutenfrie pizzaer på en JaFs meny. Det er heller ikke feil å bestille en ekstra god salat til en vanlig pizza.

Har du problemer med å bestemme deg? Da kan du ta en fifty-fifty. Biffsnadder eller kyllingkjøtt på den ene halvparten og skinke og ananas på resten. Det er fritt valg. Slik har man løst mange problemer, unngått konflikter i heimen og redusert bestillingstiden på JaFs. Du kan også spesialkomponere pizzaen med akkurat de ingredienser du ønsker.

Vær oppmerksom på at JaFs-restaurantene har forskjellige menyer. Du må derfor gå inn og se oversikten hos de nærmeste filialene. Du vil ganske sikkert finne noe som passer for din smak eller dagens anledning. Alle restaurantene er underlagt JaFs-kjedens strenge kvalitetskrav.

Blir det ikke JaFs-pizza i dag? Jafs har også gode burgere. Eventuelt kan du søke oppkinamatellerindisk mat.

JAFS Oslo