Drikkepenger

Må jeg gi drikkepenger?

Å legge til drikkepenger er helt opp til deg.
Vi har opprettet en online drikkepenge-funksjon, fordi kundene våre etterspurte det! Å legge til drikkepenger kan være en fin måte å takke budet for at ordren ble levert raskt og profesjonelt.

Hvordan gir jeg drikkepenger til budet ved hjelp av den nye funksjonen?

Det er to måter å legge til drikkepenger ved hjelp av den nye drikkepenge-funksjonen vår. Du kan legge til drikkepenger via Food Tracker™ innen 24 timer etter at du har lagt inn ordren, eller du kan legge til drikkepenger via siden ordrehistorikk opptil 14 dager etter at du har lagt inn ordren. Du kan få tilgang til både Food Tracker™ og siden ordrehistorikk via nettsiden eller appen vår.
I appen vår vil du også motta en push-varsel om den leverte ordren din og muligheten til å gi drikkepenger. Ved å klikke på denne meldingen vil du bli sendt til vinduet for betaling av drikkepenger.

Jeg vil legge igjen drikkepenger ved hjelp av den nettbaserte drikkepenger-funksjonen. Hvor mye bør jeg gi i drikkepenger?

Det er veldig sjenerøst av deg! På Food Tracker™ eller siden med ordrehistorikk, vil du se et alternativ til å tipse 5 %, 10 % eller 15 % av betalt sum. Bare velg prosentandelen du vil gi.

Hva om jeg vil gi drikkepenger til budet mitt i kontant?

Du kan gi drikkepenger med kontanter på døren eller med den nettbaserte drikkepenger-funksjonen vår. Bruk av den nettbaserte drikkepenger-funksjon reduserer behovet for person-til-person-kontakt, noe som er spesielt viktig for å forhindre spredning av koronavirus. Vår høyeste prioritet er sikkerheten til kundene og budene våre, så vennligst vurder å bruke vår nettbaserte drikkepenger-funksjon hvis du bestemmer deg for å gi budet ditt drikkepenger. Hvis du bestemmer deg for å gi drikkepenger med kontant, må du opprettholde en riktig sosial avstand med budet.

Går all drikkepenger direkte til budet?

For bud ansatt direkte av JUST EAT, går hele beløpet til budet og blir utbetalt som en del av lønnsutbetalingen. Drikkepenger kan være avgiftsbelagt der det er lovpålagt. Restaurantpartnere som bruker egne bud er ansvarlige for å distribuere drikkepenger fra nett til sine bud og/eller kjøkkenpersonale (denne fremgangsmåten ligner på måten kunder betaler drikkepenger med kort i restaurant). Vi oppfordrer våre restaurantpartnere på det sterkeste til å gi alle drikkepenger direkte til budet, og vi har informert dem om den nettbaserte drikkepenger-funksjonen.

Hvis jeg legger til drikkepenger ved hjelp av den nettbaserte funksjonen, vil det telle i minste ordreverdi?

Å legge ved drikkepenger teller ikke med i minimum ordreverdi.

Hvorfor trenger jeg å foreta en separat betaling hvis jeg vil legge igjen drikkepenger?

Når vi opprettet den nettbaserte drikkepenger-funksjonen, ønsket vi å sikre at du kan legge til drikkepenger etter at du faktisk har mottatt ordren. Dette gir deg større fleksibilitet i å bestemme når og hvor mye du skal gi sjåføren din. Vi jobber med å forbedre betalingsprosessen for drikkepenger for å gjøre det enda enklere i fremtiden.

Hvor lenge etter at jeg har lagt inn ordren må jeg legge til drikkepenger?

Du kan legge til drikkepenger via Food Tracker™ opp til 24 timer etter at du har lagt inn ordren, eller du kan legge til drikkepenger via siden ordrehistorikk opptil 14 dager etter at du har lagt inn ordren.

Kan jeg legge til drikkepenger på nettet når jeg bestiller henting?

For øyeblikket er det ikke mulig å legge til drikkepenger over nett for henting.

Kan jeg legge til drikkepenger på nettet hvis jeg har valgt å betale for ordren min i kontanter?

Ja, du kan absolutt legge til drikkepenger på nett hvis du har valgt å betale for ordren kontant.

Jeg lukket Food Tracker™-siden, og nå finner jeg ikke alternativet for drikkepenger lenger. Kan jeg fortsatt legge til drikkepenger?

Dessverre vil ikke drikkepenger-funksjonen lenger være tilgjengelig etter at du har lukket Food Tracker™-siden. Du kan fremdeles legge igjen drikkepenger via siden ordrehistorikk 24 timer etter at du har bestilt.

Jeg finner ikke alternativet for drikkepenger noe sted i appen min. Hva er galt?

Sørg for å installere den nyeste versjonen av appen vår. Etter oppdatering av appen bør du se alternativet for drikkepenger på Food Tracker™-siden etter at du har lagt inn en ordre, eller på siden for ordrehistorikk i opptil 14 dager etter at du har lagt inn en ordre.