Kvalitet

Hvem er ansvarlig for matkvaliteten?

JUST EAT er bare et mellomledd og fungerer som kanal for å sende ordren din til restauranten. JUST EATs eneste ansvar er å sende ordren til den valgte restauranten. Dette betyr at vi ikke har noen innflytelse på kvaliteten på maten eller på leveringstjenesten.

Hvis du ikke er fornøyd med ordren, kan du kontakte restauranten via telefonnummeret som er oppgitt i bekreftelses-e-posten. Du kan også kontakte vår kundeservice. Vi overfører klagen din til restauranten og ber dem ta kontakt med deg så snart som mulig.

Hvordan vurderer jeg ordren min?

For å vurdere kvaliteten på maten og leveringstjenesten som tilbys av restaurantene på nettstedet vårt, bruker vi et tilbakemeldingssystem. De registrerte vurderingene vises på nettstedet som stjerner under restaurantenes logo.

Et par timer etter at du har bestilt, mottar du en e-post fra JUST EAT. Ved å klikke på lenken i e-posten, vil du kunne rangere leveransen og kvaliteten på ordren din. Din mening er veldig viktig, det vil hjelpe andre kunder å ta et valg mens de besøker nettstedet vårt.

Vi ber deg respektere våre etiske retningslinjer. Vi tar dette svært seriøst og vil fjerne anmeldelser som ikke overholder våre retningslinjer. Generelt godtar vi alle slags tilbakemeldinger så lenge de er sannferdig og ikke inneholder fornærmelser, misbruk eller annet ulovlig innhold. Dette inkluderer trusler, ærekrenkelse og også sexistiske, ekstremistiske og rasistiske kommentarer. Vurderinger må være fri for reklame og upassende lenker. Du kan bare bedømme restauranten og maten som er bestilt.

Hvis du vil anmelde JUST EAT, vil vi henvise deg til Trustpilot.

Restauranten mottok ikke ordren min.

Du la en ordre på JUST EAT men den valgte restauranten sier at de ikke har mottatt ordren. Kontakt i så fall vår kundeservice. Vi vil umiddelbart sjekke om ordren er bekreftet av restauranten eller ikke (via faks/e-post/T-Connect eller via telefon av en fra vår kundeservice). Husk at overføring av en ordre kan ta opptil maksimalt 15 minutter, avhengig av restaurantens tilkobling og reaktivitet.