Hvor vil du bestille fra?
Vis
Mente du?

PizzaXpressen

Gjennomsnittlige 4.1 av 156 stjerners anmeldelser

Sulten på pizza fra PizzaXpressen? Slipp oppvask og matlaging og bestill online på Just Eat fra PizzaXpressen. De leverer direkte på døra.

Er du sulten på pizza? PizzaXpressen lager god pizza. Den bestiller du her. På Just Eat får du en oversikt over alle PizzaXpressen’s restauranter. Det du må gjøre er å velge den nærmeste filialen av PizzaXpressen. Når du har bestemt deg for hva du vil bestille, er det bare å gjøre det.

Velg mellom take away eller utkjøring. Uansett hva du velger får du en fersk og god pizza. Så dropp oppvasken og matlagingen i dag. Bestill online på Just Eat fra PizzaXpressen. Vi leverer direkte på døra!

Bestilling af pizza fra PizzaXpressen

Just Eat har gjort det lettere ved å samle alle PizzaXpressen-filialene på samme nettside. Etter at du har valgt din lokale PizzaXpressen er det bare å plukke fra menyen deres og bestille.

å bestille pizza på Just Eat er enkelt, raskt og trygt. Du kan bestille på websiden Just Eat eller Just Eat appen. Just Eat appen har gjort det enklere for deg som kunde å bestille. Det gjøres med noen få trykk.

Take away eller levering

Hver gang du bestiller pizza fra PizzaXpressen på Just Eat får du en smakfull, fersk pizza. Akkurat slik du vil ha den. PizzaXpressen mottar din bestilling og gjøre den klar. Den raske leveringstiden er annen god grunn til at du burde bestille pizza på Just Eat som take away. For PizzaXpressen har levering i tillegg til take away.

Betal online på Just Eat, kontant på PizzaXpressen eller på døra. Hvis det er noe du lurer på, kan du få svar på spørsmål om Just Eat. Gjør det lettere for deg selv i fremtiden ved å registrere deg på Just Eat. Pizza – en familiefavoritt

Pizza har vært en familiefavoritt i lang tid. Den er en rett som virker samlende, og den lager en fin atmosfære der mennesker møtes. Pizza passer til alle anledninger, fra bursdagsfester til fotballkamper.

Pizza er mer enn bare mat. Den er et stykke av livet. Alt blir bedre med pizza. Når man deler pizza så blir øyeblikk om til minner, og det gjør en dag mye bedre.

Hva er ditt beste pizza-øyeblikk? Var det i en barnebursdag hvor dere kom snublende inn fra leken? Var det på ditt første restaurantbesøk sammen med vennene fra videregående skole? Kanskje var det en avskjedsmiddag for en god venn som skulle flytte langt av sted. Ta uansett vare på pizza-minnene dine.

Pizza er aldri et dårlig valg når du er skikkelig sulten. Det er så mange gode pizzaer der ute. I tillegg til den klassiske margheritaen og pepperonipizzaen har du mange typer pizzaer du kan velge mellom. Med så mange valg kan det være vanskelig å bestemme seg for hva man vil ha. Så bestill pizza i dag fra din lokale PizzaXpressen på Just Eat! Gode alternativer til pizza er baguetter eller indisk mat. Disse finner du også på Just Eat.

PizzaXpressen på Just Eat

Bestill hos PizzaXpressen i Fredrikstad

(142) (142)

PizzaXpressen Fredrikstad

Italiensk pizza
Est.10min
Est.10min
80,00 kr
Sponset

Bestill hos PizzaXpressen i Halden

(0) (0)

PizzaXpressen Halden

Italiensk pizza
Stengt
Stengt
GRATIS
Sponset

Bestill hos PizzaXpressen i Sellebakk

(14) (14)

PizzaXpressen Sellebakk

Italiensk pizza
Stengt
Stengt
GRATIS
Sponset