Bestill takeaway online i Drammen

Finn de beste restauranter i Drammen

Take away i Drammen

Dersom du bor i Drammen har du sikkert fått med deg at det er utrolig enkelt å bestille all verdens mat med appen Just Eat. Les mer om hvordan dette fungerer.

Av og til passer det ikke like godt å skulle lage middag. Noen ganger har en rett og slett ikke tid, men vil likevel ha noe mer enn bare en posesuppe eller en frossenpizza. Andre ganger er man rett og slett helt uinteressert i å lage mat, mens en likevel har lyst på noe utrolig godt. Og det er ved slike anledninger at det lønner seg å bruke Just Eat.

Drammen take away

Just Eat er en webtjeneste som du kan kople deg til enten via vanlig nettleser, eller ved å bruke den gratis, dedikerte appen. Vi samarbeider med hundrevis av spisesteder i hele Norge, og vet derfor hvilke valg som finnes akkurat der du bor. Ta Drammen, for eksempel. Om du klikker deg inn på våre siden for Drammen vil du se alle spisesteder som Just Eat samarbeider med her.

Det fine er at vi klassifiserer alle spisestedene slik at du enkelt kan finne akkurat den maten du liker. Fikk du lyst på en hambuger, for eksempel? Klikk deg inn på «hamburger Drammen», og du vil finne alle de beste hamburger-spisestedene nær deg. Bestilling er bare et klikk unna.

Take away i Drammen med utkjøring

Du kan velge å få matenlevert på døren, eller så er det også mulig å hente. Da slipper du å betale utkjøringsgebyret. Men uansett hva du velger vil du garantert like fleksibiliteten i Just Eat sitt opplegg. Ikke glem at Just Eat selvsagt ikke lager maten selv, men samarbeider med allerede eksisterende spisesteder. Men vi hjelper deg med din bestilling, og sørger for at take away maten blir levert så fort som mulig.

Bruk Just Eat i Drammen

Neste gang du ikke har lyst til å lage mat, men likevel ønsker deg en god middag som take away i Drammen med levering til stuedøren skal du prøve Just Eat sin bestillingstjeneste. Det beste er at du registrerer deg allerede nå. Det tar kun 50 sekunder, og det er selvsagt helt gratis å melde seg på. Det er heller ingen kjøpeplikt eller noen andre krav, så det er bare fordeler forbundet med å registrere seg. Klikk her for å gå til registreringsskjemaet.

Eller bruk Just Eat App

Like etter at du har registrert deg er det lurt å laste ned Just Eat appen til din mobiltelefon og eventuelle nettbrett. Det er overhodet ikke vanskelig å foreta en bestilling på Just Eat sine hjemmesider, snarere tvert imot, men appen er skreddersydd og gir deg en fenomenal tidsbesparelse på toppen av det hele.

Dersom du har andre spørsmål om take away eller henting av gode middagsretter i Drammen er det bare å ta kontakt med oss, eller å sjekke vår FAQ. Der vil du kunne finne de mest stilte spørsmål om Just Eat. Ellers er det bare å si velkommen, og håper at du tester oss ut neste gang du er sulten og ønsker noe virkelig godt levert rett på døren!

De beste restauranterne i Drammen

Taki Pizza og Grill
Tollbugata 1, Drammen, 3044
111 vurderinger
Snappy`s Grill Strømsø
Tollbugata 9, Drammen, 3044
37 vurderinger
Desi Grill
Tollbugata 12, Drammen, 3044
54 vurderinger
Punjabi Tikka
Griffenfelds gata 5, Drammen, 3045
90 vurderinger
Galaxy Drammen
Bragernes Torg 4, Drammen, 3017
37 vurderinger
KinaBudet
Engene 113-115, Drammen, 3015
28 vurderinger

Kundevurderinger

 • Punjabi Tikka logo
  Fantastisk mat !! Klart varmt anbefaling :-)
  Punjabi Tikka
  Griffenfelds gata 5, Drammen, 3045
  92 vurderinger
  Samir - 21.05.2020
 • Taki Pizza og Grill logo
  God mat, store porsjoner, levert raskt så ingenting hadde rukket å bli "soggy" og flott service!!
  Taki Pizza og Grill
  Tollbugata 1, Drammen, 3044
  116 vurderinger
  Rolf - 19.05.2020
 • Nam Nam Drammen og Lier logo
  Smaker alltid godt, uansett hva man bestiller. God service og leverer på tiden.
  Nam Nam Drammen og Lier
  Lierstranda 139, Lierstranda, 3400
  35 vurderinger
  Olander - 15.05.2020
 • Taki Pizza og Grill logo
  Liker veldig godt at maten stort sett kommer før tiden når jeg bestiller «så fort som mulig». Knallgod mat og hyggelig personale
  Taki Pizza og Grill
  Tollbugata 1, Drammen, 3044
  116 vurderinger
  Kevin - 13.05.2020