Bestill takeaway online i Fredrikstad

Finn de beste restauranter i Fredrikstad

Take away i Fredrikstad

Det er bare utrolig herlig å bestille takeaway mat en gang innimellom, og med Just Eat er hele prosessen blitt latterlig enkelt.

Det er ikke alltid en føler seg helt i form for å lage middag, eller spise den middagen en lager heller, for den saks skyld. For det første blir jo de fleste hjem ganske kjedelige rent matmessig, for det er jo gjerne de samme rettene som brukes gang etter gang. Det er derfor det er så bra å gjøre noen forandringer en gang i blant. Og en av de enkleste måtene å forandre middagen på er ved å bestille take away.

Mat i Fredrikstad som take away

Tidligere måtte en da samle på en rekke menyer fra forskjellige spisesteder, og deretter ringe spisestedet for å høre om de faktisk tilbyr hjemkjøringstjeneste. Men i dag er dette annerledes. Just Eat samarbeider med flere hundre restauranter og spisesteder i Norge, og vi klassifiserer dem etter hvilken type mat de tilbyr og hvor de holder til. Dette betyr at vi har en helt perfekt oversikt over hvilke spisesteder som finnes i ditt nærmiljø, Fredrikstad.

Dersom du plutselig får utrolig lyst på en bestemt matrett, for eksempel en nybakt pizza, en fersk sushimiddag, en spennende tacotallerken, eller hva det enn måtte være, ja da bare logger du deg inn på Just Eat, og opp kommer alle alternativene.

Enkel bestilling

Dette er jo egentlig helt utrolig bra i seg selv, men glem heller ikke at vi har samlet inn samtlige menyer til samtlige samarbeidende restauranter, og har lagt inn menyene på Just Eat. Dette betyr at du kan bla deg gjennom relevante menyer for å finlese hva spisestedet har å tilby, og – ikke minst – hvor mye det koster.

I tillegg er det så enkelt å bestille! Det handler jo bare om å velge akkurat den eller de rettene som frister, bekrefte med et klikk, og så er det bare å tappe i badekaret eller å slenge seg ned foran TV en times tid. For det tar vanligvis ikke mye lengre tid før maten kommer levert rett på døren. Levering eller henting?

Du velger selv om du vil at maten skal leveres på døren, eller om det er greit for deg å hente den selv til avtalt tid. Om du henter maten selv slipper du selvsagt å betale utkjøringsgebyret, så mange synes dette har mye for seg dersom de bor i nærheten av spisestedet de har bestilt mat fra. Mange flere setter likevel heller prise på den lille luksusen det er å få maten levert på døren!

Just Eat app

Dersom du ikke allerede er registrert på Just Eat anbefaler vi at du gjør dette nå. Det tar jo ikke mer enn 40 til 50 sekunder, og det er selvsagt helt gratis. Klikk her for å registrere deg nå. Etter at du er registrert er det bare å laste ned appen til din Android eller iPhone, og så er du klar for å bestille mat som take away neste gang du er litt sulten og ikke ønsker å lage mat. Har du flere spørsmål er det bare å sjekke vår FAQ. God middag!

De beste restauranterne i Fredrikstad

Lisleby Pizza og Grill
Lislebyveien 186, Fredrikstad, 1617
112 vurderinger
JaFs Gressvik
Storveien 78, Gressvik, 1621
34 vurderinger
Gressvik Pizza Grill
Storveien 92 B, Gressvik, 1621
77 vurderinger
Selbak Pizza
Borgeveien 6, Sellebak, 1653
146 vurderinger
Fredrikstad Pizza og Grill
Brogata 23, Fredrikstad, 1608
74 vurderinger
PizzaXpressen Fredrikstad
Freskoveien 5, Fredrikstad, 1605
42 vurderinger

Kundevurderinger

 • Lisleby Pizza og Grill logo
  Veldig rask levering og veldig god mat som alltid⭐
  Lisleby Pizza og Grill
  Lislebyveien 186, Fredrikstad, 1617
  112 vurderinger
  Marius - 03.05.2020
 • Tommeliten Torp Pizza logo
  Tommeliten er rask, alltid god, og skuffer aldri! :D
  Tommeliten Torp Pizza
  Sarpsborgveien 415, Torp, 1658
  60 vurderinger
  Michael - 01.05.2020