Pizza i Ålesund

Er du en person som virkelig liker pizza? Og bor du i Ålesund? Her kommer en kort innføring i hvilken app du bær laste ned for å sikre deg Ålesunds beste pizza, og å kunne få den levert rett hjem til stuedøren din takket være et par klikk på mobilen.

Pizza er mer enn bare en enkel matrett, det er pasjon. Og i Norge er vi såpass pasjonerte at noen av oss til og med spiser pizza på høytider som jul og nyttår. Det dumme er at veldig mange tar seg til takke med triste frossenpizza. Men selv sunnmøringer skjønner jo at ferskbakt pizza nødvendigvis må være bedre enn en som er frossen, uten å gå i detaljer om ting som viktige hjørnestensbedrifter og andre relikvier fra 1980-tallet. Spøk til side – er du pasjonert pizzaelsker er det kun ferskvaren som gjelder.

Pizza i Ålesund som take away

Alt er bedre med en pizza som er nybakt. Det er akkurat det samme med klippfisk – for klippfisk laget på frossen fisk blir selvsagt ikke det samme som klippfisk laget på gamlemåten. Og gamlemåten når det gjelder pizza er selvsagt en vedfyrt pizzaovn. Det finnes et titalls pizzeria som lager pizza i vedfyrt ovn i Norge, selv om vi ennå ikke har funnet noen her i Ålesund. Men selv om en ikke bruker vedfyrt ovn, så er mye likevel gjort med en profesjonell elektrisk pizzaovn.

Poenget er at ovnen må bli mye varmere enn det de fleste vanlige ovner klarer. Det er dette som skaper den gode teksturen på bunnen. Er ovnen for kald blir pizzaen for hard, da den må ligge lengre tid i ovnen for å bli ferdig. Men en virkelig god pizza, uansett om den er laget i vedfyrt ovn eller en profesjonell elektrisk variant, skal kun tilbringe to til tre minutter i ovnen. Ikke mer. Og for å få til dette må du bestille pizzaen din fra et ekte pizzeria.

Ålesund pizza med utkjøring

Just Eat er en av verdens ledende webtjenester for bestilling og levering av mat. Vi samarbeider med hundrevis av restauranter og spisesteder (som pizzeria) i Norge, og vi katalogiserer dem etter sted og type mat som serveres. På denne måten vet vi akkurat hva som finnes i nærheten av der du bor, og du kan bla deg gjennom alle valgmulighetene på en enkel måte. Ta pizza, for eksempel.

Om du bor i Ålesund og har lyst på pizza, ja da skal du bare gå inn på den her siden som vi kaller ”Pizza i Ålesund”, og da vil du få opp alle de aktuelle menyene. Det eneste du trenger å gjøre er å bestemme deg for akkurat hvilken pizza du vil ha.

Bestill med Just Eat app

Dersom du ikke allerede er registrert på Just Eat kan du gjøre det nå ved å klikke her. Det tar maks ett minutt, og er helt gratis. Så er det bare å laste ned vår app for Android eller iPhone, og så er du klar for betilling – når som helts du trenger for eksempel pizza, hamburger eller sushi.

Pizza Take away Ålesund

Pizza andre steder