Indisk takeaway og levering i Bergen

Indisk restauranter i Bergen

Indisk mat

Take-away indisk mat India har gitt oss mahatma Gandhi og de har delt sitt fortreffelige kjøkken av eksotisk mat med oss. Indisk mat er et begrep og du får den ved levering på døra. Bestill indisk mat i dag Finnes det i det hele tatt noe lifligere enn duften av nylaget indisk mat? Selv om den opprinnelig ble laget av og for mennesker med så forskjellig kultur og beboende under helt andre klimatiske forhold, passer den hånd i hanske med nordmannens gastronomiske behov. Vi føler oss hjemme når vi en iskald vinterdag går inn i en indisk restaurant og blir møtt av denne deilige lukten akkompagnert med smektende bollywood-musikk. Men du behøver egentlig ikke gå ut når det er så kaldt. Indisk mat kan du bestille på take away fra et stort utvalg av restauranter. Du kan også laste ned noen bollywood-filmer til tv-apparatet hvis du mener det hører med. Selv om du elsker indisk mat, er det ikke sikkert du forstår hele menyen og hva som er forskjellen mellom rettene. Husker du forresten hva du spiste sist? Her følger en liten oversikt over noen av de ordene du støter på i de mange menyene i vår oversikt over indisk take away- restauranter i Norge. De mange smakene i mat fra India Først må du vite hvor sterk du vil ha maten. Det er i fem styrkegrader, og det begynner med mild. Deretter følger medium, madras, vindaloo og tendaloo. Den siste er så sterk at de fleste indiske restaurantene i Norge ikke fører den. Når det står masala, viser det til selve krydderblandingen som brukes i en del kjøttretter. Den inneholder blant annet chili, spisskummen og korianderfrø. Med andre ord er den forholdsvis sterk. Tikka masala er kyllingbiter badet i dette krydderet. Tandoori betyr at maten er ovnstilberedt. Tandoor er en klassisk indisk ovn som varmes opp med trekull og sørger for rask gjennomstekning av kjøttet. Den kan også brukes til å bake nanbrød. Er korma med i bildet, betyr det en søt smak av kokosmelk. Chutney er en saus som er så søt at nordmenn ofte omtaler det som syltetøy. Chutney består av frukt, eddik, sukker og diverse krydder. Det brukes gjerne til å nøytralisere den sterke smaken som setter seg i ganen. Mango chutney er en av de mest brukte variantene. Intet indisk måltid er komplett uten nanbrød. Det er det runde, flate brødet som blant annet er så praktisk til å sope opp restene av den gode sausen på tallerkenene. Nan kommer i mange variasjoner. Det er ikke bare med og uten hvitløk. Peshwai nan er for eksempel med rosiner og cashewnøtter. Forsøk en ny variant neste gang du bestiller! De fleste variantene av disse smakene serveres både med kjøtt, kylling og i vegetarretter. Det er som regel et godt utvalg av vegetarmat i menyene. Er valget av dagens middag klart? Blir dagens take away indisk, eller vil du ogå søke blant våre restauranter med thaimat eller kinamat før du bestemmer deg? 
 

Indisk. Det beste Bergen har å tilby

Taj Mahal Tandoori Restaurant
Marken 32, Bergen, 5017
9 vurderinger
Arti Indisk
Kong Oscars Gate 29, Bergen, 5017
33 vurderinger

Take away i Bergen er enkelt med Just Eat

Bergen har flere lokale restauranter som tilbyr utkjøring og take away. Disse kan du raskt, sikkert og enkelt bestille mat fra på Just Eat.

Vi har blitt privilegerte når det gjelder mat i Bergen. Aldri har kafé- og restaurantverdenen blomstret slik som i dag. Det er så mye spennende du kan spise at døgnet burde vare i 30 timer og inkludere flere måltider. Føde fra alle verdens kanter tilberedes rundt omkring i vår lille by. Hvor mange er det ikke som jobber denne kvelden for at små og store bergensere skal få mat i kroppen? Det beste er at du kan få den hjem på ditt spisebord.

Her på Just Eat vil du finne et variert utvalg av restauranter som har matlevering og take away i Bergen. Alle er samlet i en brukervennlig oversikt. Ta den tiden du trenger til å avgjøre hvilken restaurant som får din bestilling i dag. Ingen matlaging og oppvask - vi leverer direkte på døra.

Bestill online på Just Eat

Det eneste du må gjøre er å søke opp postnummeret ditt og velge blant de restaurantene som er tilgjengelige i ditt område. Mange av våre restauranter har utkjøring i tillegg til take away. For en beskjeden pris kan du få maten din kjørt ut til hvor du enn er. Det kunne vel ikke ha vært lettere!

Når du har valgt deg en restaurant på listen av take away restauranter i Bergen med levering - kan du gå videre til menyen deres og bestille. Enten dere trenger overtidsmat på jobben - eller en smakfull middag, maten kommer på døren! Bestill pizza, sushi, kinesisk mat, kebab, indisk mat med mye mer på nett og betal online- eller kontant direkte til restauranten. Restauranten mottar din bestilling via sin ordreterminal og bekrefter umiddelbart. Betal online på Just Eat eller kontant på restauranten eller på døra.

Bestill enten fra Just Eat eller med Just Eat appen. Just Eat appen er tilgjengelig for både iOS og Android-mobiler, og den har revolusjonert måten mat blir bestilt på.

Take away eller levering?

Så lenge du bestiller maten din fra Just Eat får du smakfulle, nylagede retter akkurat som du vil ha de. Alle restauranter i Bergen er raske og effektive når du bestiller mat på Just Eat. Restauranten tar imot din bestilling og gjør den klar etter dine ønsker.

På Just Eat har du et hav av muligheter. Du kan bestille pizza, burgere, meksikansk mat og mye mer. Og hvis du er usikker, kan du jo prøve tapas? Små varierte godbiter fra Middelhavets kyst passer like godt sommer som vinter, til hverdag og i helgene.

Skal det være sunt og grønt? Det finner du her. Bla fram vegetariske retter på indiske, kinesiske og vietnamesiske restauranter. Gjennomsnittsbergenseren har ingen aning om hvor mye spennende det er mulig å lage av planteføde. Liker du pizza, men ønsker ikke kjøtt? Svaret er pizza margherita med ost og tomatsaus, en italiensk klassiker som leveres fra pizzeriaene som er registrert på Just Eat.

Hva venter du på? Tast inn postnummeret ditt nå!