Pizza i Bislett

Det har aldri vært så enkelt å bestille en god pizza ved å bruke Just Eat appen. Uansett hvor du bor i Oslo finnes det en rekke gode pizzeria i nærheten, og vi har kontroll på stort sett alle sammen!

Det er opplest og vedtatt at pizza er både god og akseptabel middagsmat uansett om vi snakker om et vanlig hverdagsmåltid eller en mer festlig anledning med venner, kolleger eller familie. Men dersom du virkelig liker pizza bør du være oppmerksom på at det overhodet ikke er like greit å komme med en stusselig frossenpizza. Det finnes grenser!

Folk i Bislett elsker pizza

Frossenpizza er kanskje greit nok en og annen gang innimellom, men om du er bergtatt av den gode pizzasmaken har du lite å hente her. Grunnen er like enkel som den er genialt trist. Virkelig god pizza lager du kun i en ekte pizzaovn. Det har ikke så veldig mye å si at pizzaen absolutt bør lages i vedfyrt pizzaovn, spesielt ikke om du snakker om amerikanske pizzaer, som gjerne er litt tykkere enn en tradisjonell italiensk pizza.

Poenget er at pizza må bakes i en pizzaovn med godt steingulv. Det er nemlig dette gulvet som «suger» opp varme og som deretter overfører denne varmen lynkjapt til pizzabunnen. I en vanlig pizzaovn er det utrolig vanskelig å få et godt resultat. Det som ofte skjer er at pizzaen blir stekt altfor sakte. Dette betyr at bunnen blir tung å spise. En korrekt stekt pizza, derimot, skal være ganske så kort tid i ovnen. Litt avhengig av hvor mye deig som brukes, og hvor mye topping som ligger på.

Men uansett hvilken pizzatype du liker er det absolutt best å steke pizzaen i en dedikert, profesjonell ovn.

Take away pizza i Bislett

Dette betyr at det lønner seg, rent smaksmessig, alltid å bestille pizza fra et godt pizzeria. Dette trenger ikke å bety et dyrt pizzeria, for det finnes veldig mange gode pizzaer også på de mindre dyre stedene (og bor du på Bislett har du utrolig mye å ta av, som du vil se på sidene som omtaler Bislett her på Just Eat). Men smaken og konsistensen er bedre når du handler take away pizza.

Det finnes to måter du kan handle pizza med Just Eat. Du kan velge å gå pizzaen levert rett hjem til deg, eller velge å hente den selv. Om du henter pizzaen selv blir det hele noe rimeligere, men vær klar over at det slett ikke er så veldig kostbart å bestille levering. Poenget er likevel at dette er ett hundre prosent fleksibelt, og den som bestemmer alt er du selv!

Hvordan komme i gang?

Neste gang du får lyst på en pizza skal du forsøke oss her på Just Eat. Du kan logge deg inn rett på websidene våre, eller laste ned den kule, lettvinte og gratis appen vår. Igjen, dette bestemmer du selv. Om du ikke allerede er registrert er det bare å klikke her, og så får du dette unnagjort på under ett minutt. Last deretter ned appen, om du vil, og alt er klart for at du enkelt og greit kan bestille en pizza med Just Eat neste gang du er sulten! Spørsmål? Sjekk vår FAQ, og du – ikke glem at Just Eat er Norges beste måte å bestille mat på!

Pizza Take away Bislett

Pizza andre steder