Sushi Fornebu

Bor du, jobber du – eller oppholder du deg på Fornebu, og har du plutselig voldsomt lyst på sushi? Gi etter for fristelsen her på Just Eat.

Sushi er en type mat som mange av oss plutselig får lyst på. Det kan være hva som helst som trigger det; kanskje bare et smaksminne som dukker opp.

En av de mest spesielle smakene på en typisk sushitallerken – for eksempel – er vel sjøgress «papiret» som de tradisjonelle maki-rullene er laget av. Du vet – disse risrullene med en kjerne av agurk og laks.

Sushi take away Fornebu

Uansett hvor du er i Norge – også på Fornebu – kan du enkelt og greit bestille sushi når du plutselig får lyst på denne japanske spesialiteten. Det greie med Just Eat er at du finner alle menyene til de spisestedene vi samarbeider med enkelt og greit i appen, eller her på sidene våre.

Blir det ikke mye lettere å velge et sushimåltid på den måten?

Fornebu – mange sushialternativer

Du vil bli overrasket over hvor mange sushi-spisesteder som holder til på Fornebu. Og det er jo også svært mange som gjerne er plassert noe unna, men som likevel leverer fort til Fornebu. Alle spisestedene som er registrert her på Fornebusidene for sushi leverer sushien til deg fort og greit.

Så du trenger ikke bekymre deg om at sushien ikke kommer fort nok. I det du har lagt til de sushirettene du ønsker i «kurven» og trykket på «bestill» blir ordren sendt umiddelbart til det sushistedet du har valgt.

Ordren blir behandlet med en gang, og når den er ferdig leveres den til deg – om du har valgt levering som alternativ, eller så er det bare å svippe innom å plukke sushi-ordren din opp.

Du kan selvsagt også bestille annen type mat som pizza eller hamburger.

Bestill sushi i dag

Legg derfor inn en bestilling akkurat når du har lyst til det. Det er derfor vi er her! Det er like enkelt å gjøre dette her på nettsidene som i appen, så dette velger du selv.

Velkommen til alle i Fornebu området som liker å spise sushi, og som gjerne vil ha et herlig sushimåltid levert, eller gjort klart til henting, innen kort tid.

Sushi Take away Fornebu

Sushi andre steder