Pizza på Frogner

Pizza er en av de enkleste og beste middagsrettene for de dagene du ønsker noe godt å spise, uten masse styr og bryderi. Bor du på Frogner? Les mer om hvordan du kan bruke Just Eat appen for å bestille pizza.

Pizza er en av verdens absolutt enkleste matretter. Og dette har nordmenn forstått lenge. Av og til ønsker man rett og slett ikke å spise en «komplisert» middag med masse styr og mas. Og da kan en pizza være på sin plass. Bare prøv å styre unna dårlige frossenpizza. Det er kommet til så mange, gode pizzasteder i Oslo, kanskje spesielt her på Frogner, og pizzaene finnes i alle prisklasser, så det er ingen unnskyldning for ikke å bestille pizza på Just Eat.

Frogner pizza

Just Eat har en av Norges aller beste oversikter over gode spisesteder. Og det som er spesielt er at vi klassifiserer dem alle i kategorier alt etter som hvilken mat de spesialiserer seg på. For ofte er det jo nettopp slik at en plutselig bare får lyst på noe, som pizza, og jo mer en prøver å la være å tenke på det, desto mer lyst får man på denne pizzaen. Men ikke hvilken som helst pizza.

God pizza direkte fra pizzaovn

Pizza er enkel mat, javel, men den må gjøres skikkelig. Og det betyr at en er nødt til å steke den i en god pizzaovn. Det nytter rett og slett ikke å prøve å lage pizza i en vanlig komfyrovn, for denne ovnen vil aldri kunne få riktig temperatur. En pizza skal nemlig stekes på sterk varme. Det er dette som gir pizzabunnen en god struktur; myk og sprø på samme tid, men aldri stekt tvers gjennom slik at det smaker kjeks!

Pizzatoppinger

Ovnen sørger for at pizzaen blir stekt skikkelig, men det er pizzakokkens kreativitet og kunnskap som avgjør om toppingene faller i smak. Den aller enkleste pizzaen som finnes inneholder bare tomatsaus og ost, men det er likevel i mange tilfeller nok. Spesielt dersom pizzeriaet bruker en skikkelig god ost.

Dette kan du selvsagt sjekke selv på Just Eat sidene eller i Just Eat appen, for alle våre samarbeidende serveringssteder har selvsagt også lagt ut menyene sine. Du finner alt på et sted slik at du slipper å bruke timevis på å lete deg fram til den pizzaen du vil bestille.

Just Eat App

Dersom du ikke allerede har registrert deg på Just Eat anbefaler vi at du gjør dette nå. Det er gratis og tar kun 40 til 50 sekunder. Klikk her for å registrere deg nå. Når du har gjort denne lille jobben er det bare å laste ned Just Eat appen, og så er du i gang.

Neste gang du har lyst på en pizza eller kanskje indisk mat sjekker du bare appen vår, finner noe som frister, klikker på «bestill» og så kommer pizzaen (eller hvilken som helst annen middag) på døren innen en kort time. Just Eat er Norges best app for bestilling av mat!

Pizza Take away Frogner

Pizza andre steder