Sushi Frogner

Det finnes to hovedmåter du kan bestille sushi på Frogner, og egentlig gjelder dette hvor som helst i Oslo. Det mest praktiske er selvsagt å bestille sushi take away. Dette betyr at sushien blir levert rett på døren din.

Om du bor like i nærheten av en sushirestaurant på Frogner, eller det passer slik at du kan svippe innom spisestedet for å hente din bestilling kan du altså velge det vi kaller henting. Da sparer du jo også litt på utkjøringsgebyret.

Sushi Frogner take away

Men uansett hvilken leveringsmetode du velger er det jo fint å vite a Just Eat er her med all den informasjon du trenger for å velge et godt sushimåltid. Visste du for eksempel at du finner alle menyene til våre samarbeidende restauranter direkte på websidene våre?

Dette betyr at du kan sitte i ro og mak hjemme hos deg selv, bla gjennom menyer, bestemme deg for akkurat den sushipakken du ønsker deg, klikke på «bestill», og sushimiddagen vil bli levert rett på døren din innen kort tid. I de fleste tilfeller like under en time.

Sushi variasjoner

Det er utrolig mye forskjellig sushi du kan velge i, og her i Oslo – og kanskje spesielt på Frogner, finnes det mange virkelig gode valg. Tenk litt på hvilken type fisk du og din familie liker. Det kan jo tenkes at noen er mer glad i en type fisk enn en annen, så studer menyvalgene godt før du bestemmer deg. De mest vanlige sushifisk som nordmenn er glad i er laks og tunfisk. Dette er fisker som stort sett alle liker, så dersom du er litt i tvil om hva alle dine gjester liker kan du trygt satse på disse.

Sushi eksperimentering

Men flere og flere liker å eksperimentere med sushi, og da kommer vi inn på en rekke andre godsaker som for eksempel reker, makrell, blekksprut, og for eksempel alle typer rogn. Flyvefisk er ikke en fisketype vi er veldig vant til i Norge, men flygefiskrogn er likevel meget populært som sushi. Og dersom du føler at du er i det vågale hjørnet kan du jo prøve denne sushien ut.

Den er ganske søt, og så har den nærmest litt røyksmak. De aller fleste liker denne sushien, så ikke vær redd for å eksperimentere. Sushi take away og henting

Dersom du bor eller jobber på Frogner, og er interessert i å ha muligheten til å bestille en god porsjon sushi akkurat når du selv ønsker det er det bare å registrere deg her på Just Eat. Det tar ikke mer enn 40 til 50 sekunder, så du kan like gjerne gjøre det med en gang. Klikk her, og så er du i gang.

På kategorisidene våre som vi kaller «sushi Frogner» finner du spesifikk informasjon om sushivalgmulighetene du har i denne bydelen. Og dersom du lurer på andre spørsmål om Just Eat og om hvordan du kan bestille sushi, ta en titt på vår FAQ. Velkommen til Just Eat!

Sushi Take away Frogner

Sushi andre steder