Pizza i Grunerløkka

Pizza er alltid et godt valg dersom en er litt i tvil om hva en skal ha til middag. Eller rett og slett om en utmerket godt vet nøyaktig hva en vil ha, og at det faktisk er pizza.

Pizza er jo nettopp et godt eksempel på en type rett som en kan plutselig bare får så utrolig lyst på. En begynner å få opp smaksminner fra andre pizzaminner, og så er det akkurat som om hjernen tar helt av i dette ene: Å begjære en pizza. Hva gjør du når lysten på en pizza tar overhånd?

Pizza i Grunerløkka som take away

Selvsagt kunne du fisket opp en frossenpizza fra fryseren, og om du ikke har et lager av frossenpizza på lur, kunne du tatt deg en tur på super’n for å sikre middagen. Men så var det dette med frossenpizza. Joda, det kan være greit av og til, men det er jo slett ingen god løsning dersom en virkelig liker pizza, da.

For en pizza bør være nybakt. Ikke frossen, opptint og stekt på nytt. Det er synd å si det på denne måten, men om du liker pizza og vil spise hjemme hos deg selv bør du enten lage pizzaen selv eller bestille fra Just Eat.

Just Eat pizza

Just Eat er en av verdens beste apper for å bestille mat rett hjem til deg. Vi samarbeider med en rekke spisesteder i alle kategorier - vel, i hvert fall i ganske mange av de viktigste kategoriene. Dersom du vil ha hamburger, søker du på hamburger. Dersom du vil ha indisk eller pakistansk mat søker du bare på dette. Og om du gjerne vil ha pizza, så blar du bare opp sidene for pizza.

Alt er organisert etter hvor i verden du bor. I dette tilfellet snakker vi om Grunerløkka, så da slår du bare opp kategorien «pizza Grunerlokka», og du vil få opp absolutt alle samarbeidende pizzeria på Grunerløkka.

Mange pizzeria

Og det er ganske mange, det. Så uansett hvilken type pizza du liker er du ganske sikker å finne noe som passer. På Grunerløkka finnes pizzeria som server helt autentiske, napoletanske pizza, tynne, romerske varianter, eller tykkere, amerikanske pizza.

Du finner helt enkle pizza med tomatsaus og ost, men også mer forseggjorte varianter med alskens toppinger, som for eksempel parmaskinke, ruccola, eller gode biffstrimler. Du velger selv, så tenk litt nøye gjennom hvilket pizzeria du bestemmer deg for.

Just Eat App

Dersom du ikke er registrert er det bare å klikke seg inn på registreringsidene våre, som du finner her. Det tar ikke mye mer enn om lag 50 sekunder å registrere seg, og det er selvsagt gratis, så dette kunne du jo like gjerne gjøre akkurat nå. Når registreringen er over er det topp om du laster ned appen vår, for det er mye enklere å bestille med denne. Dersom du lurer på andre ting som har med Just Eat, så er det bare å ta en kikk på vår oppdaterte FAQ. God pizza!

Pizza Take away Grünerløkka

Pizza andre steder