JaFs Pizza som take away meny

Er du glad i pizza? Det er en pasjon du deler med mange. Nordmenn elsker pizza, og Jafs-restaurantene tar dette på alvor. Her finner du de tradisjonelle variantene og har mulighet til å sette sammen din egen favorittpizza. Last ned Just Eat appen og bestill fra en JaFs-restaurant nær deg.

Å bestille en pizza på døra er faktisk mindre arbeid enn å varme en frossenpizza fra super`n. Den må du tross alt bringe hjem fra butikken, ta av plasten, sette i ovnen og ta oppvasken etterpå. Med en fersk pizza fra JaFS slipper du at det. Den smaker selvfølgelig også mye bedre. Vi legger ved noen servietter, og du spiser med fingrene. La bestikket hvile til andre anledninger.

Gode tradisjonspizzaer fra JaFs

Er du kjempesulten i dag eller har besøk av noen venner med et generelt høyt energiforbruk, bør du be om en pizza med biffkjøtt. Biff er solid kost, full av de næringsstoffene kroppen trenger. Smaksmessig går biff godt sammen med løk og paprika. For ikke å snakke om den uunnværlige Norvegia-osten. Bestill helst litt ekstra ost til storspiserne.

Er du vanlig sulten og vil ha en lettere variant, bestiller du Pizza Margarita. Det er selve grunnpizzaen med kun ost og tomatsaus. Mange mener denne fortsatt er den smaksmessig beste. Den er perfekt for dere to på en hverdag. Bestill den fra jobben og hent den på veien hjem. Deretter kan dere trappe ned fra en slitsom dag på jobben eller studiene med pizza og nyhetssendingen på tv. Ingen behøver å ta oppvasken etterpå.

Spennende smaker for den kresne pizzaspiser

Noen vil ha kraftigere smak. Nordmenn er de senere år blitt vant til sterke krydderier. Pepperonivarianten holder for de fleste. De sterkt krydrede pølseskivene kan kombineres med skinke eller biffkjøtt. Gjerne også med paprika, sjampinjonger og ekstra ost. Enda hottere blir det hvis du velger en chilipizza. Den går godt til kjøttdeig, men kan også akkompagneres med biffkjøtt. Husk å bestille nok av drikke ved siden av.

Lettere varianter er tunfiskpizzaen for dere som liker sjømat, og vegetarpizza dersom man er spesialt glad i grønnsaker. Grønt er jo sunt. Se også etter glutenfrie pizzaer på en JaFs meny. Det er heller ikke feil å bestille en ekstra god salat til en vanlig pizza.

Har du problemer med å bestemme deg? Da kan du ta en fifty-fifty. Biffsnadder eller kyllingkjøtt på den ene halvparten og skinke og ananas på resten. Det er fritt valg. Slik har man løst mange problemer, unngått konflikter i heimen og redusert bestillingstiden på JaFs. Du kan også spesialkomponere pizzaen med akkurat de ingredienser du ønsker.

Vær oppmerksom på at JaFs-restaurantene har forskjellige menyer. Du må derfor gå inn og se oversikten hos de nærmeste filialene. Du vil ganske sikkert finne noe som passer for din smak eller dagens anledning. Alle restaurantene er underlagt JaFs-kjedens strenge kvalitetskrav.

Blir det ikke JaFs-pizza i dag? Jafs har også gode burgere. Eventuelt kan du søke opp kinamat eller indisk mat.

Jafs