Pizza i Jessheim

Det har aldri vært så enkelt å bestille pizza på Jessheim. Det er helt slutt på å klikke seg inn på diverse pizzeriaers hjemmesider, for med Just Ea tappen finner du enkelt og greit alt på ett sted. Menyer, priser, samt bestillingsknappen som sørger for at din egen pizza blir umiddelbart bakt, og levert.

Av og til er det helt ut å skulle lage middag. Enten fordi du kanskje er så sliten og lei av å jobbe at det eneste du har lyst til å gjøre er å slenge deg ned på sofaen for å bingewatche et par sesonger av Bloodline. Eller også fordi du rett og slett ikke har en eneste god ide om hva som kunne blitt en god middag.

På toppen av det hele kan det jo tenkes at kjøleskapet er tomt utenom en liten snutt med agurk og et par halvtomme ketchupflasker, og kanskje en og annen tube kaviar. Det er da du trenger litt kulinarisk førstehjelp, og løsningen heter altså Just Eat.

Pizza take away

Det ligger på en måte litt i navnet vårt, for alt handler om det å «bare spise». Med dette mener vi ikke annet enn at du overhodet ikke trenger å planlegge oppskrifter og innkjøp, kjøpe inn råvarer, lage maten, eller å vaske opp. Det handler kun om å spise. For eksempel pizza.

Når det gjelder pizza er det kanskje noen som tenker at her er det mulig å bare slenge en frossenpizza i ovnen og la det stå til. Men da glemmer en jo hvor godt en nybakt, ekte pizza smaker. Pizza er et eget fag, og en pizza som er laget på gamlemåten er selvsagt mye bedre enn frossenpizza.

Pizza tips

Og det fine med pizza, også på Jessheim, er at det finnes ganske mange spisesteder som tilbyr dette bakverket. Det betyr at du kan velge og vrake i diverse pizzatyper. Noen liker tynne bunner, og har gjerne napolitanske eller romerske pizza som ideal. Andre er mer glad i de fornorskede variantene av den typiske amerikanske pizza, men tykkere bunn og ville toppinger av alle slag.

Men uansett hvilken pizza du vil ha kan du være sikker på at med Just Eat så finner du det du leter etter. Og det til en rimelig pris. Ikke glem at du selv kan bla gjennom alle pizzamenyene direkte i nettleseren eller på mobilen, før du foretar ditt valg!

Just Eat app

Om du ikke er registrert på Just Eat allerede kan du gjøre dette nå. Det tar bare et minutt, og er selvsagt helt gratis. Klikk her for å åpne opp registreringsskjemaet. Deretter er det bare å laste ned Just Eat appen, og så er du i gang. Neste gang du ønsker deg en god og rimelig pizza sendt hjem til stuedøren din er det bare å åpne appen. Verre er det ikke.

Dersom du lurer på noe mer kan du jo sjekke ut vår lille FAQ, ellers er det bare å ønske deg velkommen som Just Eat bruker. En rykende varm, nybakt pizza kan bli din om bare en kort times tid, er du ikke sulten?

Pizza Take away Jessheim

Pizza andre steder