Sushi på Jessheim

Dersom du befinner deg på Jessheim skal du vite at det utrolig enkelt å bestille sushi levert rett på døren. Det handler bare om Just Eat!

Sushi er eksotisk for de fleste av oss, men i de siste årene har vi likevel blitt så vant til sushi at det nærmest er blitt en norsk rett. Ikke bare er vi blitt vant til sushi, men vi er jo så glad i sushien at vi har begynt å spise sushi opptil flere ganer i måneden. Enkelte gjerne oftere. Og vi snakker ikke bare om Norges storbyer her, for mange av Just Eats mest trofaste sushispisere finnes faktisk i utkanten, eller på steder som Jessheim.

Sushi som take away på Jessheim

En av de aller viktigste tingene med sushi er at du må bestille sushi fra en sushirestaurant med en veltrent og dyktig sushikokk. Og dette med sushikokk er ikke noe en skal ta lett på, for dette er mer en tittel eller hedersbetegnelse enn et yrke. Det tar årevis med trening å nå opp, for selv om sushi ser utrolig enkelt ut er det likevel et faktum at dette er noe av det vanskeligste som finnes.

For det første handler det om å bruke den beste fisken. Og dette innebærer at en god sushikokk selv må velge ut fra de råvarene som er tilgjengelig på den aktuelle dagen. Men det stopper selvsagt ikke der, for i samme øyeblikk som fisken er valgt ut og kommet i hus, ja da skal den renses og tilberedes. Og dette handler ikke bare om å flekke fisken og å vaske den i litt rennende vann!

Sushi Jessheim tips

All fisk skal stykkes opp etter bestemte regler. Og fisken skal har akkurat rett fasong, og rett temperatur. Alt skal klaffe for at sushimåltidet skal bli best mulig, og fisken er selvsagt hovedsaken. Men en skal selvsagt ikke glemme risen, heller. For japanere elsker sin ris. Og dette med å lage sushi-ris er heller ikke så lett som en kanskje kunne tro.

For det første snakker vi her om en helt spesiell ristype; en ris av en helt annen kvalitet enn det meste vi ser i butikkhyllene. Men utover dette er det jo også viktig hvordan denne risen blir behandlet. Sushikokker følger et sirlig ritual når de skal ferdigstille risen, og dette handler ikke minst mye om å ventilere den på rett måte underveis. Dersom dette ikke blir gjort blir ikke sushien like god!

Sushi med Just Eat App

Dersom du eksempelvis bor på Jessheim og kunne tenke deg å bestille sushi, er et likevel utrolig lettvint å vite at du da kun trenger Just Eat. Du kan logge deg rett innpå sidene, eller bruke Just Eat appen. Dette velger du selv, men det viktige er at du husker på at Just Eat samarbeider med hundrevis av restauranter og spisesteder over hele Norge, og gjør det vanvittig lett for deg å bestille mat servert rett på dørrammen din. Det gjelder uansett om du er til sushi, meksikansk eller kinesisk mat.

Har du ytterligere spørsmål er det bare å sjekke vår FAQ. Just Eat er klar for alle fra Jessheim som ønsker sushi, eller hva som helst av annen mat, levert til din adresse!

Sushi Take away Jessheim

Sushi andre steder