Pizza i Lillehammer

Det er veldig lett å bestille pizza på Lillehammer. Det handler bare om å åpne opp Just Eat appen.

Pizza er Norges nasjonalrett, mye mer spist enn både kjøttkaker og fiskeboller til sammen. Dette er et faktum, og det gjelder like mye på Lillehammer som i Oslo, Bergen, Stavanger eller Trondheim. Pizza er blitt vårt førstevalg. Det som er trist er ikke at nordmenn elsker dette italienske bakverket, men at så mange av oss synes det er greit å spise frossenpizza.

Pizza take away i Lillehammer

Ikke misforstå, for en gang i blant er det selvsagt helt kurant å smekke en frossenpizza i ovnen og kleise på med det en måtte ønske av ketchup og annet snacks. Men sunt er det ikke. Og ikke særlig smakfullt, heller. Det vi prøver å si er at ingenting smaker bedre enn en pizza som er fersk. En pizza som er bakt like før den spises. En pizza som er bakt i en ekte pizzaovn med god varme.

Dette med varme er ganske viktig, for om du baker pizzaen i en for kald ovn – type hjemmekomfyr – da vil teksturen blir hard, tung, og utrivelig. Pizza, uansett type, skal bakes så hurtig som mulig. Jo lengre en pizza sitter i ovnen, jo hardere blir den. Jo kortere den bakes, jo bedre, selv om en selvsagt må bake den akkurat lenge nok til at toppingene smelter herlig.

Pizza varisjoner

Og dette er det kun ekte pizzabakere som får til. De fleste norske kjøkkenovner er rett og slett ikke gode nok til å bake pizza. Og da hjelper det ikke å ty til en god hjemmeoppskrift, eller en frossenpizza fra Sunnmøre. Skal du ha pizza av virkelig god kvalitet, pizza som smaker pizza, da må du bestille fra et pizzeria.

Heldigvis finnes det mange pizzeria å velge i, også på Lillehammer. Og det er her Just Eat kommer inn i bildet.

Pizza med Just Eat appen

For Just Eat er en verdensomspennende webtjeneste som spesialiserer seg på levering av mat. Vi finner de beste spisestedene og restaurantene i ditt område, og lister dem opp i appen vår. Når du for eksempel søker på «pizza Lillehammer» kommer du rett inn på vår liste over pizza på Lillehammer. Og du vil finne alle de relevante pizzeria, samt menyene. Dette siste er et meget godt poeng, for du finner jo all informasjonen på et sted. Og når du er klar for å bestille er det bare å trykke på en knapp.

Du trenger ikke ringe spisestedet, eller snakke med noen i det hele tatt. Det handler kun om å bruke Just Eat sine websider eller app. Og det er fryktelig enkelt. Det beste er å prøve seg litt fram selv. Klikk her for å registrere deg gratis på Just Eat, det tar kun et par sekunder. Etterpå kan du laste ned Just Eat appen til din Android eller iPhone, og så er det bare å lete etter gode pizza, hamburgere, sushi, eller hva du nå er sulten på.

Pizza Take away Lillehammer

Pizza andre steder