Bestil de beste take away hamburgere i Oslo

Av og til sender magen en klar melding om at det er hamburger den vil ha. Du hører det på måten den knurrer på. Den sult er lett å håndtere på Just Eat.

Særlig ofte inntreffer sulten etter at du har jobbet overtid. Hendene lengter etter den knudrete overflaten av sesamfrø, nesen ønsker å inhalere duften av kjøttet og krydderiene, mens tungen utålmodig venter på en anledning til å sende den ned i fordøyelsessystemet umiddelbart før tennene haker tak.

Oslofolk elsker hamburgere

Vi er heldig stilt i Oslo. Utvalget av burger på døra i Oslo har aldri vært større. Alle restauranter som leverer burger med take away i Oslo, har samtidig Oslos beste burger. Eller det vil si, de har store ambisjoner om å lage den, og vil gjerne at du skal synes det. Hva er din mening? Hvor lages den beste burger i Oslo? Er en hamburger fra Oslo øst bedre enn de du får på vestkanten? Eller bestiller du din favorittburger fra sentrum?

Så glade vi er i hamburgere, burde det nesten hett osloburger eller osloborger. Det hadde det kanskje gjort hvis vi hadde kommet på at vi kunne legge ei brødskive til oppå det tradisjonelle, norske karbonadesmørbrødet. Og selvfølgelig hvis de tallrike norske utvandrerne til statene i de foregående århundrene hadde vært litt om seg.

Hva slags hamburger skal det forresten være i kveld? Grunnutrustningen som er en saftig burger med ferskt brød over og under, kan utvides i forskjellige smaksretninger. Litt grønt og noen friske tomatskiver er obligatorisk for mange. Sylteagurken er omstridt. Noen elsker den og kan ikke unnvære den lett syrlige smaken som vekkes til livet etter at du setter tennene i den. Andre kan godt unnvære den.

En cheeseburger med pommes frites, takk

Skal det være med ost? Da heter det cheeseburger. Noen har fornorsket det til osteburger, og det går like bra. Ost er og blir en smakskomponent som går svært godt sammen med kjøtt. En burger uten ost vil unektelig bli litt tammere i smaken. Til gjengjeld ville kjøttet kommet bedre til sin rett.

En vellaget dressing kan også framheve saftigheten i burgeren. De fleste restauranter har sine unike og selvfølgelig hemmelige ingredienser.

Standard tilbehør til en hamburger er pommes frites. Det er noe alle vet. Nordmannens viktigste næringskilde de siste århundrene, poteten, blir foredlet gjennom frityrsteking til avlange, gule og sprøstekte pinner. Disse saltes eller dyppes i ketchup etter eget behov og smak.

Hamburgere er også barnas favoritt. Derfor er den et ideelt familiemåltid. Noe av burgerens genialitet er at den kan spises helt uten bestikk. Du trenger hverken kniv, skje eller gaffel, ei heller spisepinner. Det holder med et par små eller store hender til å ta et godt tak i burgeren og føre den opp mot munnen. Klar. ferdig, bit!

Kanskje ikke hamburger akkurat i kveld? Da kan du jo ta en titt på vårt utvalg av take away restauranter med kebab eller pizza på menyen. Finn dem på Just Eat appen.

Hamburger Take away Oslo

Hamburger andre steder