Indisk mat i Oslo

Dersom du bor i Oslo og liker indisk mat skal du vite at det er fullstendig mulig å bestille indisk mat fra en av våre mange samarbeidende indiske spisesteder. Det handler bare om å gå rett inn på Just Eat, eller åpne opp Just Eat appen.

Indisk mat er rett og slett utrolig godt. Du tenker kanskje ikke over det, men indisk mat er også en av de aller første eksotiske mattypene som kom til Norge, kanskje bare tett fulgt av kinamat.

Indisk take away i Oslo

Den aller første indiske restauranten kom til Oslo på 1970-tallet. Og siden ble det bare flere og flere. Men det er liten tvil om at kvaliteten har gått markant opp de siste årene. Og utvalget. Tidligere var det svært få retter som var tilgjengelige, og de få en hadde var ikke alltid preget av like mye av det ekte indiske.

Samme fenomen så en selvsagt med de kinesiske restaurantene, for på denne tiden handlet det om å tilrettelegge all mat for den norske gane. Dette betydde mindre sterke smaker, færre «sære» retter, og mye mindre særpreg. Uansett om en snakket om indisk take away mat, eller mer eksklusive, indiske restaurantopplevelser.

Trenger du indisk mat i Oslo med levering

Dette har heldigvis endret seg voldsomt de siste årene. I dag er Ola Nordmann mye mer åpen for nye smaker, og tendensen er faktisk at nordmenn søker autensitet på en helt annen måte. En er liksom ikke like interessert i fornorsket mat. Dersom en spiser indisk så vil en gjerne føle at en virkelig spiser indisk, om du skjønner.

I tillegg har det selvsagt kommet til utrolig mange flere indiske restauranter. Det er faktisk blitt slik at Oslo regnes som en av Skandinavias aller beste byer med tanke på å oppleve indisk mat. Og glem heller ikke at vi også har en meget stor kontingent norsk-pakistanere som tilbyr indisk-liknende mat med en pakistansk vri. Den nord-indiske maten er, for eksempel, ganske lik mye av dem som finnes i Pakistan. Så her i Oslo er det fryktelig mye å hente for den som er glad i denne type mat.

Sterke, gode smaker

Den indiske maten er selvsagt godt kjent for sitt sterke krydder. Men det er likevel ingen grunn til å være redd for at du kommer til å blåse av deg ganen uansett hvilken rett du velger. Alle indiske menyer her på Just Eat er godt merket med matens sterkhetsgrad, så du finner fort noe som passer selv om du ikke liker den aller sterkeste maten.

Dersom du ikke er registrert på Just Eat skal du gjøre dette så fort som mulig, kanskje allerede nå? Det tar ikke mer enn 50 sekunder, og det er selvsagt helt gratis å registrere seg, så her er det bare gode ting å tjene på dette. Klikk her for å registrere deg nå.

Det eneste du skal huske på er at Just Eat er den aller beste måten å bestille mat på i Oslo, og resten av landet for øvrig. Dette gjelder enten du er indisk, meksikansk eller kinesisk mat i Oslo.

Indisk Mat Take away Oslo

Indisk Mat andre steder