Slik bestiller du kinamat i Oslo!

Av og til hender det at en får lyst på noe annerledes til middag. Bort med middagspølser, frossenpizza og tacoskjell, og ta heller godt imot noen nye, velsmakende impulser – for eksempel kinamat. Og kinamat take away bestiller du enkelt og greit med Just Eat.

Just Eat er en verdensomspennende webtjeneste som hjelper deg å bestille god mat levert rett til din egen stuedør. Uansett hvilken type mat du ønsker finner du det på Just Eat. Vi har delt alle spisestedene inn i kategorier, og dermed er det bare å søke på akkurat det du kunne tenke deg. Som for eksempel kinamat.

Kinesisk take away

«Kinamat» er kanskje et noe gammeldags ord for å beskrive den kinesiske matkunsten, men vi er jo likevel så vant til akkurat dette begrepet i Norge. De kinesiske restaurantene var jo de aller første eksotiske spisestedene som etablerte seg i Norge. Og på 1970-tallet og videre opp gjennom de fårste tiårene etter dette var det jo slett ikke så vanlig å finne all verdens mat i Norge. Og på denne måten ble kinamaten en god avveksling fra den traurige norske kosten.

Kinamat I Oslo med levering

I dag er det selvsagt mye mer variasjon også innenfor kinamat. Nordmenn er blitt mer vågale i smaken, og dette gjør at kinarestaurantene tilbyr flere originale retter. Tidligere var det vel gjerne slik at kinamaten ble tilpasset den norske gane mye mer enn det en kunne håpet på. For jo mer en vanner ut rettene, jo mindre appell blir det. I dag er dette heldigvis annerledes.

Om du bor i Oslo og ønsker kinamat levert rett på døren din skal du vite at dette er utrolig enkelt og greit å få til. Du trenger ikke bruke telefonen i det hele tatt, for vi har laget et meget enkelt bestillingssystem som gjør at du ikke behøver å snakke med noen i det hele tatt. Du bare logger deg på Just Eat sidene, eller åpner opp Just Eat appen, og så er du i gang. I de fleste tilfeller tar det ikke mer enn en rask time før kinamaten blir levert på døren din.

Hente selv?

Dersom du bor i nærheten av kinarestauranten som du ønsker å bestille fra kan du også velge å hente kinamaten selv. Da slipper du selvsagt å betale utkjøringsgebyret. Mange brukere av Just Eat velger å legge inn en bestilling i det de går fra jobben, og så plukker de opp den ferdige maten på vei hjem. Men det mest praktiske er selvsagt å få maten levert rett på døren. Det er dette som kalles overkommelig luksus!

Just Eat App

Om du synes dette høres interessant ut er det bare å registrere seg her. Det tar maks ett minutt, og det er selvsagt helt gratis. Deretter er det lurt å laste ned Just Eat appen til din mobil og dine nettbrett. Da er du klar for bestilling, og hele bestillingsprosessen tar ikke mye mer enn et par minutter. Sjekk vår FAQ, og ikke glem at neste gang du får lyst på kinamat levert på døren din er det bare å tenke Just Eat.

Kinamat andre steder