Sushi takeaway og levering i Oslo

Sushi restauranter i Oslo

Sushi restauranter i Oslo med levering eller take away

Leter du etter sushi i Oslo? Vi har samlet alle de beste sushirestaurantene. Skjem deg bort og bestill fra din yndlingsrestaurant. Kjapt og lettvint.

Oslo byr på en lang rekke sushisteder. På disse stedene blir du ikke skuffet. Enten du har lyst på en varm bolle med nudler eller fersk Sushi, finner du det hos våre sushi restauranter i Oslo. Just Eat har de beste sushi restaurantene i Oslo. La deg selv få en godbit og bestill den beste sushien i Oslo i dag hos Just Eat.

Introduksjon til Sushi

Det kan virke som om sushi er blitt like populært som burgere. I dag finner vi sushi restauranter over hele verden. Sushi stammer fra sørøst i Asia hvor de blandet fisk med ris for at fisken skulle holde seg. Å spise fisk med ris har til alle tider vært populært i Japan.

Eksperimentering og gradvis utvikling har ledet til den retten vi i dag kaller sushi. Sushi appellerer til mange fordi det er ganske praktisk å spise. Det er en sunn rett med lite olje, og smaker utrolig godt. Sushi finnes i mange former. Inari, nigiri og maki er blant de mest populære. Prøv en nigiri med norsk laks neste gang du spiser sushi. Den har blitt en kjempesuksess i Japan.

Bestill sushi i Oslo med levering

Enten du har en fest hjemme eller ikke føler for å lage mat selv, sushi er alltid et godt valg. Sushi kan bestilles fra mange restauranter rundt omkring i Oslo gjennom Just Eat. Når du har lyst å bestille sushi er det bare å taste inn din postkode, og du finner dine nærmeste sushi restauranter.

Etter at du har valgt hva du vil ha fra menyen, kan du som kunde hos Just Eat velge å betale med kort eller med kontanter ved levering. Våre kundeanmeldelser kan lede til at du oppdager mange sushi restauranter du ennå ikke har prøvd. Ikke lag mat. Bestill sushi i kveld her på nettstedet eller med Just Eat appen. Just Eat appen er tilgjengelig for både Apple iOS og Android og har revolusjonert måten sushi blir bestilt på. Registrer deg i dag på Just Eat.

Alltid frisk sushi

Våre sushi restauranter lager sushi av fersk fisk hver dag. Din bestilling tilberedes kun etter at du har bestilt, slik at du sikres den ferskeste sushien i Oslo. Våre restauranter tilbyr ferske og gode sushi. I tillegg til bedre smak, er den sunnere enn sushien du finner i matbutikker eller i kiosker.

Bestillingen din blir selvfølgelig levert raskt og forsiktig om du velger levering. Spis sushien din med en gang du får den. Det er da den er best. Få levert lekker sushi i Oslo fra Just Eat. Slipp matlaging og oppvask. Len deg bare tilbake og vent spent på at vi ringer på døren. Bestill online nå på Just Eat.

Andre sunne godbiter du finner på Just Eat er vegansk mat og vegetarmat.

Sushi. Det beste Oslo har å tilby

Shanghai 2K18
Kirkegata 30, Oslo, 0153
19 vurderinger
Sofienberg Sushi og Wok
Toftes Gate 59A, Oslo, 0552
49 vurderinger
Ikura Sushi
Pilestredet 55, Oslo, 0350
13 vurderinger
Yummy House
Sørkedalsveien 5, Oslo, 0369
12 vurderinger
Munks
Tøyen Torg, Hagegata 24, Oslo, 0653
98 vurderinger
Chinatown
Valkyriegata 15, Oslo, 0366
18 vurderinger

Kundevurderinger

 • Shanghai 2K18 logo
  Fantastisk mat!
  Shanghai 2K18
  Kirkegata 30, Oslo, 0153
  19 vurderinger
  Maria-Niki - 08.07.2020
 • Munks logo
  Nydelig mat, massaman curryen var kjempegod. Takk!
  Munks
  Tøyen Torg, Hagegata 24, Oslo, 0653
  98 vurderinger
  Amanda - 01.07.2020
 • Ikura Sushi logo
  God sushi for en god penge. menyene levers med Wakame og syltet kål. God service.
  Ikura Sushi
  Pilestredet 55, Oslo, 0350
  13 vurderinger
  Minh - 05.07.2020
 • Shanghai 2K18 logo
  Kjempe god mat, og god service! :)
  Shanghai 2K18
  Kirkegata 30, Oslo, 0153
  19 vurderinger
  oleakjus - 03.07.2020