Sushi i Sarpsborg

Sushi er blitt en besettelse for mange nordmenn, også her i Sarpsborg. Det er liksom ikke måte på hvor mange som elsker sushi og som gjerne vil ha muligheten til å bestille sushi hjem til seg.

Ofte kan det jo være fryktelig greit å slippe å lage middag, ikke sant? Det kan hende at en ikke har så god tid, eller kanskje en kommer noe sent hjem. Andre ganger føler en vel nærmest at en ikke har noe som helst godt i kjøkkenskapene, og da er det jo vanskelig å trylle fram en god middag.

Og så har en jo de situasjonene der en simpelthen plutselig får virkelig lyst på en spesiell rett, som for eksempel sushi. Det er som om hjernen og ganen blir bombardert med sushi-smaksinntrykk fra tidligere sushi-opplevelser. Den skarpe smaken fra wasabi, sødmen fra soyasausen og den vanvittig gode risen og fisken. Og da er det ingenting annet som hjelper – en bare må ha sushi!

Sushi som take away i Sarpsborg

Det er i slike øyeblikk det er viktig å ha lastet ned Just Ea tappen på mobilen. For da er det bare å åpne den opp, og sushien er kort tid unna. Det fine med Just Eat er at vi samarbeider med hundrevis av restauranter og spisesteder i Norge, og klassifiserer dem etter hva som er deres spesialitet. Dette gjør alt mye enklere for deg, for om du ønsker deg en spesiell rett, som for eksempel hamburger, tapas, eller altså sushi, ja da er det bare å klikke seg inn på riktig kategori. Spisestedene er selvsagt også katalogisert med postnummer slik at vi vet akkurat hvilke som ligger nærme deg.

Slik skjer bestillingen

Selve bestillingen får utrolig fort på Just Eat. Det geniale er at en slipper å snakke med en levende sjel, for alt handler bare om å klikke seg litt rund i appen eller på Just Eat-sidene. Legg merke til at vi har samlet absolutt alle menyene til de spisestedene som er med, så du har all den informasjonen du trenger rett i Just Eat.

Mange synes dette er skikkelig praktisk, for da slipper en jo ta vare på individuelle menyer, eller å bruke unødvendig med tid på å finne fram til de enkelte hjemmesidene.

Bestill med Just Eat Appen

Dersom du synes det høres bra ut å kunne bestille sushi (eller en hvilken som helst annen type rett) rett hjem ved hjelp av et par tastetrykk skal du bruke de 40 til 50 sekundene det tar å registrere seg.

Det er helt gratis å registrere seg, og du forplikter deg selvsagt ikke til noen ting. Når registreringen er gjort kan du fort og enkelt laste ned Just Eat appen vår. Dette er en dedikert app som gjør bestillingen, om mulig, enda enklere! Og da er du klar til å bestille. Neste gang du får lyst på sushi, pizza eller thaimat er det bare å åpne opp Just Eat, velge en god sushipakke, legge seg ned i sofaen og vente på at maten blir levert. God middag!

Sushi Take away Sarpsborg

Sushi andre steder