Enkel bestilling af sushi i Strømmen

Dersom du bor på Strømmen eller der omkring, og plutselig får lyst på sushi er det greit å vite at du kun trenger ty til Just Eat appen. Les alt om sushi på Strømmen her, og om hvordan du bruker Just Eat.

Sushi er en av disse rettene en aldri ville trodd skulle slå skikkelig an i Norge. Nordmenn er jo berømt for å være ganske sære i matveien, og en skal ikke gå mange tiårene tilbake i tid før eneste norske sushirestaurant lå i Bygdø Alle, og var et tilbud til styrtrike forretningsfolk som hadde fått sansen for sushi i utlandet.

Bestill sushi i Strømmen

Det er jo litt synd å si det, men det er jo gjerne slik at Norge henger litt etter de fleste andre land på disse områdene. En skal ikke lenger enn til Sverige for å se at nye ideer får lettere innpass i samfunnet. Også når det gjelder mat. Og sushi har jo selvsagt vært uhyre populært i Sverige ganske mye lenger enn her hjemme på berget.

Men det er jo helt greit det, for når vi nordmenn så først begynner å få øynene opp for noe utenlandsk; et eller annet fenomen som vi liker, ja da tar vi like godt helt av! Tro det eller ei, men sushi er blitt så populært at mange vil ha det til at flere vaskeekte bestemødre faktisk bestiller sushi opptil flere ganger i måneden.

Sushi i Strømmen som take away

Vi har fått smaken på sushi, og nå ser vi oss ikke en gang lenger tilbake. Nordmenn spiser sushi som aldri før, og vi forventer å finne det overalt. Og en gjør jo egentlig det, selv om det slett ikke er det samme å ta med seg en dyr og dårlig plastkiste med uferske sushibiter og kalle dette for en middag.

Dersom du liker sushi skal du selvsagt ikke handle den på supermarkedet, men på de egne, gode sushirestaurantene som har den nødvendige spisskompetansen på området. Det tar årevis å bli en god sushikokk. Dette handler ikke bare om hvordan du behandler fisken, som jo selvsagt er helt essensielt, men også like mye om hvordan du behandler risen. Også dette er uhyre viktig når det gjelder sushi.

Sushi variasjoner

Og så tenk litt på hvor mye mer variasjon du finner på en ekte sushirestaurant. Der du på supermarkedet kanskje bare fant to typer sushi, og kanskje bare en eller to forskjellige makiruller, vil en sushirestaurant selvsagt stille mye sterkere. Det viktigste argumentet er likevel ferskhetsgraden, og vissheten om at en ekte sushikokk har stått for tilberedningen.

Dersom du bor på Strømmen og gjerne vil ha god sushi sendt hjem til deg er det bare å klikke seg inn på Just Eat. Det første du kan gjøre allerede nå er å registrere deg helt gratis ved å klikke her. Det tar ikke mer enn maks ett minutt.

Neste gang du får lyst på sushi er det bare å logge seg på å bestille. Glem heller ikke å laste ned appen til din mobiltelefon, og om du har ytterligere spørsmål er det bare å kikke på vår FAQ. Lyst på sushi? Tenk Just Eat!

Sushi Take away Strømmen

Sushi andre steder