Take away og utkjøring fra Tijuana Taqueria & Rum House

Det er forståelig at en kan være avhengig av meksikansk mat. Når magen din begynner å rumle og du får lyst på meksikansk kan bare du gå inn på Just Eat. Len deg tilbake, slapp av og bestill meksikansk mat på Just Eat.

Elsker du meksikansk mat? Blir du glad når du får guacamole, sterk salsa, nachos i variasjoner med tacos, burritos og enchiladas? Dette er din lykkedag! Direkte fra Tijuana, restauranten oppkalt etter Nord-Mexicos sagnomsuste by, kommer den varm og kruttsterkt hjem til din stue.

Tijuana Taqueria & Rum House serverer lekker meksikansk mat. Krydret svinekjøtt tacos, nachos med bønner og smeltet ost, eller en kylling burrito med ekstra salsa og guacamole er noen av de fantastiske retter du kan få servert. Bestill maten kjapt og enkelt med Just Eat. Få levert direkte på døren og slipp matlaging og oppvask.

Bestill online fra Tijuana

Du kan lese pålitelige kundeanmeldelser fra lokalbefolkningen om du skulle være usikker på hva du vil ha. De kan tilsynelatende ikke kan få nok av krydret kylling burrito eller biff tacos. Menyen til Tijuana består av mange meksikanske små og store retter. Tijuana’s tortillas er laget mais og er glutenfrie. Restauranten har et stort utvalg av meksikanske retter og viser mangfoldet i det meksikanske kjøkkenet.

Du kan finne deg noen nye favoritter innenfor meksikansk mat ved å prøve «tasting menyer» som lar deg utforske de forskjellige meksikanske spesialitetene. Alt du trenger å gjøre er å bestille på Just Eat og betale på nett eller ved levering. Enten du bestiller til deg selv eller flere, tilfredsstiller Just Eat dine ønsker.

Take away eller levering?

Når du bestiller meksikansk mat på Just Eat får du gode, meksikanske retter akkurat som du vil ha de. Tijuana Taqueria & Rum House er en rask og sikker restaurant som du kan bestille mat fra på Just Eat.

Du kan bestille her fra Just Eats nettsted eller fra Just Eat appen. Just Eat appen har revolusjonert måten mat blir bestilt på og er tilgjengelig for både iOS og Android-mobiler. På Just Eat er det enkelt og raskt å bestille favorittrettene dine fra Tijuana Taqueria & Rum House, enten som take away eller med utkjøring.

Meksikansk mat

Det er ikke vanskelig å se hvorfor meksikansk mat har blitt så populær i Norge, med tanke på smaken og at det er rikelig med krydder. Det som gjør meksikansk mat så god, er bruken av sterke kryddere, ferske ingredienser og lyse farger.

Tradisjonelt sett har meksikansk mat oppstått som en kombinasjon av autentisk meksikansk matlaging, og innflytelse fra spanjolene. De opprinnelige matvarene som var tilgjengelige i Mexico var mais, bønner og tomater. Da spanjolene kom på 1500-tallet, tilførte de storfekjøtt og ris. Dette ga grunnlaget til meksikansk mat slik vi kjenner den i dag. Dette er et kjøkken som omfatter alt fra grønnsaker, chili til sjokolade, vanilje og kaffe, så det er noe for enhver smak.

Bring fredagstacoen opp på et nytt nivå! Bestill meksikansk til hele familien nå i kveld!

Tijuana