Bestill pizza i Tønsberg

Noen ganger er det bare pizza som gjelder. Og da er det godt å vite hvordan en kan bestille Tønsbergs beste pizza.

Det første en skal huske på når det gjelder pizza er at frossenpizza er helt ut. Joda, av og til er det selvsagt praktisk å ty til, men om du spør en skikkelig pizzakjenner om hva han eller hun egentlig drømmer om når denne ukontrollerbare lengselen etter pizza inntreffer, ja da snakker vi kun om god, nylaget pizza bakt i en profesjonell pizzaovn. Ingenting annet duger.

Trenger du pizza i Tønsberg?

Når det er sagt, så finnes det selvsagt mange variasjonsmuligheter innen kategorien pizza. Det finnes autentisk napolitansk pizza som overhodet ikke har sett en kjevle. Denne pizzaen skal bakes i en vedfyrt pizzaovn, og må ikke oppholde seg i ovnen i mer enn maks 90 sekunder. En annen pizzavariant er den amerikanske, som har blitt så populær i Norge.

Nordamerikanerne har selvsagt gjort pizza til et nasjonalt symbol, og det finnes vel like mange forskjellige pizzatyper i USA som det finnes pizzeria, men bortsett fra i New York og byer som Detroit, er det den tykke pizzabunnen som teller. Og på denne noe tykkere pizzaen legger de oppå all slags mat, til og med biffstrimler, noe som ifølge italienerne selvsagt ikke har noe å gjøre på en pizza i det hele tatt. Men det er dette som er variasjon, og det er bare moro! Du velger selv akkurat hvilken pizza du vil ha.

Pizza i Tønsberg med utkjøring

Just Eat er en av verdens ledende måter å bestille mat på. Du kan gå inn på Just Eat sine websider eller rett og slett bruke appen vår, det bestemmer du selv. Vi samarbeider med flere hundre spisesteder i Norge og vi katalogiserer dem etter postnummer og den maten de spesialiserer seg på. Dermed vet vi akkurat hvilke restauranter og spisesteder, for eksempel pizzeria, som finnes der du bor, og kan hjelpe deg med bestillingen.

Det fine med Just Eat er at du ikke trenger å ringe til noen, eller snakke med noen i det hele tatt. Du bare åpner opp appen, finner en pizza du liker, trykker på en enkelt knapp, og så kommer pizzaen innen kort tid – vanligvis ikke mer enn en times tid.

Du velger selv om du vil at pizzaen skal leveres på døren eller om du henter den selv til avtalt tidspunkt. Om du henter den selv slipper du selvsagt å betale utkjøringsgebyr.

Laste ned Just Eat appen

Det eneste du trenger er å registrere deg på Just Eat. Men det er utrolig fort gjort, for det tar ikke mer enn maks 50 sekunder. Og selvsagt er det gratis. Klikk her for å registrere deg akkurat nå, så er det gjort. Deretter laster du bare ned vår dedikerte, lille app, og så er du klar for å bestille pizza, thaimat eller alt mulig anden mat med Just Eat neste gang du er sulten på noe godt.

Pizza Take away Tønsberg

Pizza andre steder