Bestill kebab i Trondheim

Kebab er mat som passer for de mest forskjellige anledninger. Og med Just Eat appen kan du sitte hjemme på hybelen, villaen, kontoret, folkehøgskolen, eller hvor du enn måtte befinne deg, og vite at ved hjelp av et par tasteklikk vil en herlig kebab bli levert rett til din egen dør.

Det er med andre ord slutt på den tiden da du måtte gå ut av huset ditt og oppsøke et gatekjøkken eller en restaurant for å bestille mat. Om du ikke vil lage maten din selv, og likevel spise hjemme, handler det i dag bare om å bruke Internett. Just Eat har hundrevis av samarbeidspartnere over hele Norge. Dette er restauranter og spisesteder som står klare for å lage virkelig god mat som de så leverer rett hjem til deg. Du trenger ikke bry deg om oppvask, matlaging eller noe som helst annet enn selve bestillingen. Og den er fort gjort.

Enkelt kebab-bestilling i Trondheim

La oss eksempelvis si at du sitter i Trondheim sentrum og ønsker en kebab. Vel, det første du gjør er å åpne opp Just Eat appen som du på forhånd har lastet ned. Om du ikke allerede har gjort det anbefaler vi at du gjør dette nå. Klikk her for å registrere deg, og følg instruksjonene. Det tar ikke mer enn 40 til 50 sekunder å registrere seg, så dette har du tid til! Og selvsagt er det helt gratis og uten noen som helst forpliktelser.

Men OK, la oss si at du har gjort dette. Vel, da er det bare å åpne opp appen og velge kategorien «kebab». Appen vet allerede hvor du er, så dette trenger du egentlig ikke bry deg om. Men om du er i tvil er det jo bare å taste inn postnummeret ditt. Og deretter dukker alle valgmulighetene opp.

Valgmuligheter

Du velger akkurat hvilken kebabsjappe du vil bestille fra, eller kanskje vi skal si kebabrestaurant? Og når du velger deg et etablissement er det bare å åpne menyen for å se hva de kan tilby. Les deg gjennom de forskjellige rettene og bestem deg for det du vil ha. Om du ikke er helt fornøyd med akkurat dette stedets meny er det bare å klikke deg inn på et av de andre spisestedene. Når du er klar er det bare å bekrefte bestillingen, og i løpet av en kort times tid kommer kebaben rett til din egen stuedør.

Har du ytterligere spørsmål er det bare å kikke på vår FAQ.

Du bestemmer

Det vil si, om du har lyst til å spare litt penger og dermed henter kebaben selv, er dette fullt mulig. Vi kaller dette take away, eller bare rett og slett «henting». Det å få maten kjørt ut til der du befinner deg kalles enkelt nok utkjøring, levering, eller «delivery». Og verre er det ikke!

Neste gang du er sulten på en kebab, eller hva som helst, logg deg inn på Just Eat og finn de gode og smaksrike tilbudene. Legg inn en bestilling, sett deg ned i godstolen og vent!

Kebab Take away Trondheim

Kebab andre steder