Bestill Sushi i Trondheim som take away eller med levering

I dag er det sushidag. Egentlig er hver dag en potensiell sushidag. Særlig når det er så lettvint å bestille sushi med take away i Tronheim. Installer just-eat appen på telefonen, og du er et tastetrykk unna til enhver tid.

Spesielt er det slike dager du har lyst til å være snill mot kroppen din. Du vil gi den et lett og mettende måltid som att på til er sunt. Du husker vel følelsen? Det er når du har etterfylt kroppen med dens nødvendige kalori-innhold fram til sengetid. Skal vi si trekvart tank. Du er samtidig klar til innsats hvis det skulle trengs. Som en kveldstur eller bare å ta klærne ut av vaskemaskinen. Ikke mett og dorsk slik du er etter en kjøttmiddag. Og den gode ettersmaken holder seg helt fram til leggetid. Det er nesten så du står over tannpussen for å beholde den til dagen etter.

Sunn og slankende sjømat

Kanskje du har oppdaget hemmeligheten bak japanernes arbeidsvilje og slanke linje. Sjømat er jo effektiv slankemat. Med sushi og levering hjem til deg i Trondheim dekker du dine viktigste behov for næring og levner lite ekstra. Du kan også spesialkomponere menyen din og utelukke biter som frityrstekes og velge retter som består av mest mulig rent kjøtt. Ordet du skal lete etter er sashimi. Det er skiver av ren fisk, for eksempel laks. Det du da får er en konsentrert dose proteiner. De serveres uten ris som tross alt inneholder noen kalorier.

Et sushimåltid er helt fritt for fete sauser. Utenom de rene varenes naturlige smak, kan det akkompagneres med wasabi eller syltet ingefær. Vær forresten forsiktig med wasabien. Den er sterk. Japanernes jalapeño om du vil. Den grønne sausen er basert på den sunne pepperroten og gjerne tilsatt sennep. Den originale japanske wasabien er sjelden i Norge. Et lite stykke syltet ingefær skal puttes i munnen mellom hver sushibit. Det er for å rense ganen slik at du kan bedømme neste bit mest mulig objektivt. Uten ekstra kostnader for dette, blir sushi levert i Trondheim med take away.

Glem ikke grønnsakene

Det neste leddet over sunne ingredienser i en sushimeny er grønnsakene. Diverse grønnsakblandinger og salater følger med som tilbehør. Vanlige kombinasjoner i sushirettene er agurk, vårløk avokado og mango. Bli heller ikke overrasket dersom du også finner frisk koriander, lime, reddik, chili, hvitløk, sesamfrø, frisk ingefær eller fennikel.

Men, er det noen som sier, det hjelper ikke hvor sunt det er hvis det ikke smaker godt. Det er akkurat det som er sushi. Hadde smaksløken og fordøyelsen din hatt en søkemotor tilsvarende google, og du hadde tastet inn «godt+sunt», ville du umiddelbart fått treff på sushi. Hvor mange skeptikere var det ikke som prøvde disse nye greiene fra Japan på 1980 og 1990 –tallet og endte opp med å bli hengivne sushispisere allerede etter første forsøk?

Skal du likevel ha en dag uten sushi fra Trondheim med utkjøring til døra, kan du jo prøve meksikansk mat eller en gammeldags pizza. De kan også bestilles på take away.

Sushi Take away Trondheim

Sushi andre steder